ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑργυρόΝησος fish&grill: Κοντά μας στην νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα best sellers…

Διανύουμε την εβδομάδα των Παθών του Χριστού και η νηστεία για την πλειοψηφία του κόσμου φαίνεται δεδομένη. Άλλοι από θρησκευτική κατάνυξη ή παράδοση, άλλοι για λόγους αποτοξίνωσης πάντως οι περισσότεροι μπαίνουμε στην διαδικασία της νηστείας. Δικαίως τα θαλασσινά ανήκουν στην ομάδα που δεν πρέπει να λείψει από την διατροφή μας καθώς μας εξασφαλίζουν την απαραίτητη πρωτεΐνη και σίδηρο!

Φρέσκα και Καλομαγειρεμένα από την ΑργυρόΝησο!

Η Αργυρόνησος FishGrill με την άκρως προσεγμένη κουζίνα της έχει κερδίσει πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις μας και για την Μεγάλη εβδομάδα οι ετοιμασίες χτυπάνε κόκκινο. Delivery ή take away, τα τηγανητά καλαμαράκια, οι ψητές και τηγανητές γαρίδες και το σαγανάκι ανήκουν μαζί με τα θεσπέσια μαγειρευτά τους στα best sellers!

Μπιφτέκια θαλασσινών με sauce αβοκάντο, Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι…Γαριδομακαρονάδα…Παέγια θαλασσινών…Μπριάμ θαλασσινών …Πέννες με θαλασσινά…Ιμάμ θαλασσινών… και πολλά ακόμα!
Αν πάλι προτιμάς να τα μαγειρέψεις μόνος σου, εννοείται πως είσαι στην πηγή των φρέσκων θαλασσινών και του ψαριού!

Ρωτήστε για τα πιάτα ημέρας.

Τα θαλασσινά δεν πρέπει να λείψουν από την διατροφή μας καθώς θα μας εξασφαλίσουν την απαραίτητη πρωτεΐνη και σίδηρο.

Τα νέα της ΑργυροΝήσου


Όσον αφορά στα νέα της ψαραγοράς μας, οι λάτρεις (και ποιος δεν είναι!) του αστακού και της αστακοκαραβίδας θα χαρούν να πληροφορηθούν πως πλέον διατίθενται ζωντανά στο ειδικό ενυδρείο! Καταλάβατε νοστιμιά..

ΑργυρόΝησος fish&grill: Κοντά μας στην νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα best sellers... 19

Καλή μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση

ΑργυρόΝησος fish&grill: Γ. Παπανδρέου & Λ. Αθηνών, Δάσος Τηλ. 211 418 4000

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button