ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απόψε το Χαϊδάρι γιορτάζει, γιατί πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο

Τα καταφέραμε όλοι μαζί! Το ποσό που χρειάζεται για να εγχειριστεί η Σοφία συγκεντρώθηκε και ελπίζουμε σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, να έχει αφήσει για πάντα πίσω της την κινητική αναπηρία. Είναι μια πολύ καλή είδηση για το 8χρονο κοριστσάκι και την οικογένειά της, αλλά και για ολόκληρο το Χαϊδάρι. Έτσι η προγραμματισμένη από καιρό αποψινή κεντρική εκδήλωση για την ενίσχυση του λογαριασμού της Σοφίας θα πάρει μορφή γιορτής για την επιτυχία της κοινωνικής προσπάθειας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το “Χαϊδάρι Σήμερα”.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η κινητοποίηση απέδωσε πριν καν γίνει η κεντρική εκδήλωση, δηλαδή το Τουρνουά Παλαιμάχων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου το απόγευμα. Όπως μάθαμε, το ποσό των (μίνιμουμ) 18.000 ευρώ έχει συμπληρωθεί στον λογαριασμό χάρη στην συμβολή των συμπολιτών μας -αλλά και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες.

Για το λόγο αυτό η σημερινή εκδήλωση στο Γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” θα πάρει διπλό γιορταστικό χαρακτήρα. Από τη μια η προοπτική της μικρής Σοφίας να μπορεί να περπατήσει ελεύθερη. Από την άλλη η επιτυχής της κινητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας, που βοήθησε η ίδια και διέδωσε την υπόθεση και έξω από τα όρια της πόλης. Κύριο ρόλο έπαιξε η συνεργασία μεταξύ πολλών των χαϊδαριώτικων συλλόγων. Είναι μια πρωτοπόρα συνένωση δυνάμεων (“πολιτισμός δεν είναι μόνο πανηγύρια και χοροί”, είπε ο αντιπρόεδρος των Ηπειρωτών, Δ. Σούκης), που δικαιολογεί την αισιοδοξία ότι το Χαϊδάρι μπορεί να ανταποκριθεί σε κοινωνικές ανάγκες και να φέρει σε πέρας δύσκολες υποθέσεις.

Το ρεντεβού λοιπόν είναι σήμερα, στο Γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης, στις 7 μμ., για το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά που διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου, με τη συμμετοχή των Ενώσεων Παλαιμάχων Αθήνας και Πειραιά. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το “Χαϊδάρι Σήμερα” στο facebook, με τηλεοπτική κάλυψη από την Streamia.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button