ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγώνας ανωμάλου δρόμου για δημοτικά σχολεία

Αγώνας ανωμάλου δρόμου για δημοτικά σχολεία 1Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αγώνας Δρόμου για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών.

Στο τρέξιμο πήραν μέρος παιδιά από όλο τα Δημοτικά Σχολεία του Χαϊδαρίου, ενώ συνολικά συμμετείχαν πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου.

Αγώνας ανωμάλου δρόμου για δημοτικά σχολεία 3

Η διαδρομή που ακολούθησαν έγινε μέσα στο χώρο του Βοτανικού Κήπου, ένα τοπίο ανεκτίμητου φυσικού κάλους που ενθουσίασε τους μικρούς δρομείς αλλά και τους γονείς που τους συνόδευαν.

Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν ήταν:

  • 600μ Γ- Δ Τάξη του Δημοτικού Αγοριών

  • 600μ Γ- Δ Τάξη του Δημοτικού Κοριτσιών

  • 1000μ Ε- ΣΤ Τάξη του Δημοτικού Αγοριών

  • 1000μ Ε- ΣΤ Τάξη του Δημοτικού Κοριτσιών

Οι μαθητές που συμμετείχαν μόνο κερδισμένοι μπορεί να είναι, μιας και ήρθαν σε επαφή με τις άξιες του ευ αγωνίζεσθε, τη συλλογική προσπάθεια και άμιλλα. Αξίες, δυσεύρετες σε μια κοινωνία που ο ανταγωνισμός και η λογική του θα επικρατήσει ο δυνατότερος, κυριαρχεί.

Αγώνας ανωμάλου δρόμου για δημοτικά σχολεία 5

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι ενώ στους νικητές κάθε κατηγορίας, απένειμαν μετάλλια ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης.

Συμβολή στη Διοργάνωση είχαν η Διοίκηση του Διομήδειου Κήπου με την ευγενική παραχώρηση του χώρου και ο προπονητής στίβου του ΓΣ Χαϊδαρίου Γιώργος Νούτσης για την προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button