ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αγία Βαρβάρα: Ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

Υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας είναι ο 33χρονος Αναστάσιου Λ., οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.

Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε μεσημέρι στα Σεπόλια ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

Στο μεταξύ, ειδικός ψυχίατρος – πραγματογνώμονας που διόρισε η οικογένεια του 33χρόνου Αναστάσιου Λ., τον επισκέφτηκε στις 19:00 το απόγευμα μαζί με τον δικηγόρο του Γιάννη Μπαρκαγιάννη στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ και τον εξέτασε προκειμένου να διαπιστώσει την ψυχική του κατάσταση και αν ο συλληφθείς είναι σε θέση να διακρίνει το ηλικιακό φάσμα γυναικών.

Και αυτο γιατί, όπως τονίζει και ο συνήγορός του στο protothema.gr, ο εντολέας του «παρότι 33 ετών εμφανισιακά μοιάζει με 18 και πνευματικά με 15. Ο τεχνικός σύμβουλος διορίστηκε προκειμένου να αποδείξει ποια είναι η πνευματική του ικανότητα». Με απλά λόγια ο ειδικός καλείται να διαπιστώσει, αυτό που ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος, ότι δεν κατάλαβε ότι το κορίτσι ήταν 12 ετών καθώς η ίδια μέσω e-mail και συνομιλιών στη «ροζ» πλατφόρμα του είχε πει ότι ήταν 17.

Παράλληλα ο συλληφθείς ετοιμάζει την απολογία του η οποία θα στηρίζεται στους εξής άξονες: Ότι δεν γνώριζε ότι το παιδί ήταν ανήλικο, καθώς μέσω των συνομιλιών που προφανώς όπως ο ίδιος είπε διαχειριζόταν ο Μίχος τον είχε διαβεβαιώσει ότι ήταν 17 ετών, ενώ τα χρήματα που του ζήτησε και το IBAN προκειμένου να βάλει μέσω eBanking τα λεφτά λέει ότι ήταν αδύνατον να το κάνει ένα παιδί.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button