ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αγία Βαρβάρα: 10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε σε πλατεία

Ηλεκτροπληξία έπαθε ένα αγόρι 10 ετών, όταν ακούμπησε σε κολώνα φωτισμού που δεν είχε προστατευτικό καπάκι, παίζοντας με τους φίλους του σε πλατεία στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Προοδευτική”, την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 22:30, υπήρξε ηλεκτροπληξία μικρού παιδιού, δέκα ετών, το οποίο οι γονείς του πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων, αφού τον τίναξε το ρεύμα και είχε ζαλάδες, όπως και καψίματα στο χέρι, μετά από επαφή του με κολωνάκι της πλατείας, της οποίας η φωλιά με τα καλώδια δεν ήταν προστατευόμενη όπως έπρεπε και το καπάκι κάποιος απαράδεκτος είχε αποσπάσει…

Συγκεκριμένα το κολωνάκι βρίσκεται αριστερά από την κεντρική είσοδο του Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσας (φωτογραφία).

Μετά το συμβάν ο δήμος τοποθέτησε άλλο καπάκι και ασφάλισε τα καλώδια μέσα στη φωλιά, λίγες δεκάδες μέτρα από τη Δημαρχία.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε η μητέρα του 10χρονου, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσε εκείνη και το παιδί της. «Τον τίναξε το ρεύμα, είχε δυο μαυρίλες από το καλώδιο και μια γρατζουνιά. Πονούσε, ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Έχουμε μιλήσει με παιδίατρο, μας ενημέρωσε να πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχει για τρεις μέρες αρρυθμίες στην καρδιά. Πονάει λίγο, διαμαρτύρεται», λέει η γυναίκα.

«Εδώ δραστηριοποιούνται πάρα πολλά παιδιά και περνάει πάρα πολύς κόσμος και παιδάκια που είναι ενός και δύο ετών που έχουν πρόσβαση γιατί είναι πολύ χαμηλά τα καλώδια κι είναι ένα σημείο ακάλυπτο», δήλωσε η γιαγιά 10χρονου.

Όπως μεταδόθηκε, η οικογένεια του 10χρονου σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button