ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Αστυνομικός φύλακας – άγγελος 12χρονου κοριτσιού

Ο αστυνομικός συντάκτης του Star, Βάιος Σύρρος, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα φωτογραφίες με την προσπάθεια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης να φροντίσουν κοιριτσάκι που έπαθε επιληπτικό σοκ και έπεσε σε κάποιο δρόμο της πόλης μας, στις 11 Μαρτίου.

Υπάρχουν και τα απαράδεκτα που είδε το πανελλήνιο στην πλατεία της Νέας Σμύρνη, υπάρχει και αυτό που δημοσιεύουμε σήμερα, όπως και άλλο περιστατικό στο Χαϊδάρι κατά το οποίο αστυνομικός της ΔΙΑΣ έσωσε συμπολίτη μας από καρδιακή προσβολή.

Γράφει ο Β. Σύρρος: “Ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών, ένα αγγελούδι πεσμένο στο δρόμο από επιληπτικό σοκ. Χθες το απόγευμα στο Χαϊδάρι (σσ 11 Μαρτίου). Δίπλα του γονατιστός, ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, προσπαθεί να το συνεφέρει περιμένοντας κι αυτός με αγωνία, όπως και η μητέρα του παιδιού, όπως και όλη η γειτονιά να φτάσει το ασθενοφόρο. Το χαϊδεύει στο κεφαλάκι και το παιδί δείχνει να επανακτά την επαφή του με το περιβάλλον. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων, με τα περιπολικά και τη ΔΙΑΣ να ανοίγουν με σειρήνες το δρόμο. Οι αστυνομικοί περίμεναν υπομονετικά στα επείγοντα μέχρι που την είδαν να τους χαμογελάει. Ένα λαμπερό παιδικό χαμόγελο, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλα τα πλούτη του κόσμου.”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button