ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ο αθλητισμός μάς ενώνει στον αγώνα για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας”

“Το Χαϊδάρι Ψηλά!” / Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

Tην Κυριακή 12.02.203 παρευρεθήκαμε στην κοπή πίτας του “Α.Σ.ΑΧΙΛΛΕΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ”, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε θερμό κλίμα στην Στέγη Πολιτισμού του Δήμου μας.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε ενα σύντομο απολογισμό δράσης ενώ εστίασε αφενός στο γεγονός ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου (ένταξη στο σχετικό μητρώο σωματείων της Γ.Γ.Α κ.α.) και αφετέρου στην οικονομική νοικοκυροσύνη που επικρατεί στο ταμείο της ομάδας.

Ο επικεφαλής μας, Αποστόλης Θεοφίλης αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον προπονητή της ανδρικής ομάδας και παλιό του συμπαίκτη στον Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, κ. Βασίλη Ζαβαντή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο σπάνιο αθλητικό του ήθος και στις άριστες  μπασκετικές γνώσεις που κατέχει .

Επίσης, κάλεσε το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων αλλά και των πολιτικών εκπροσώπων να αφήσουν έξω από την προεκλογική  αντιπαράθεση τα ζητήματα του τοπικού  αθλητισμού και να στηρίξουν με ενωτική διάθεση κάθε υγιή προσπάθεια.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή ευχή προς την οικογένεια του “Α.Σ. ΑΧΧΙΛΕΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ” να βγάλει  μελλοντικούς  πρωταθλητές που θα είναι πάνω από όλα και καλά παιδιά.

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός μας σύμβουλος, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας και πολλές  επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την διοίκηση του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία.

Πέρα από παραταξιακές σκοπιμότητες.
Ο αθλητισμός μάς ΕΝΩΝΕΙ στον αγώνα για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας.

#Πάμε Το Χαϊδάρι Ψηλά!#
#Με την κοινωνία μπροστά#

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button