ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Εκπληκτική επίδοση από τον Χαϊδαριώτη πρωταθλητή Π. Ανδρεάδη με 10.37 !!!

 

Οι προσδοκίες των ανθρώπων του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου για τον Παναγιώτη Ανδρεάδη δικαιώνονται, και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ ότι περίμεναν. Ο νεαρός Χαϊδαριώτης σπρίντερ κατέβασε το χρόνο του στα 10.37′, σε μια εκπληκτική κούρσα στα Βενιζέλεια, στα Χανιά, όπου τρεις Έλληνες Αθλητές έπιασαν χρόνους ευρωπαϊκού επιπέδου.
Εκπληκτική επίδοση από τον Χαϊδαριώτη πρωταθλητή Π. Ανδρεάδη με 10.37 !!! 1
Ανδρεάδης (αριστερά) και Στεργιούλης σε τερματισμό παλιότερου αγώνα.
Ο ελληνικός στίβος περιμένει πολλά και από τους δύο.
Πρώτος έκοψε το νήμα με 10.37 ο Στεργιούλης, δεύτερος ο Ανδρεάδης με την ίδια επίδοση, και τρίτος ο σπουδαίος εμποδιστής Δουβαλίδης με 10.41.

 

«Δεν ήταν πολύ καλή κούρσα για εμένα, γιατί την άφησα στο τέλος επειδή ένιωσα ένα μικρό σφίξιμο και δεν ήθελα να ρισκάρω. Αλλά γενικά ήταν καλή κούρσα, γιατί πολλοί αθλητές έτρεξαν γρήγορα. Περιμένω κάτι καλύτερο ως επίδοση», είπε ο Στεργιούλης, αθλητής του Α.Ο. Μεγάρων, που θα κάνει την επόμενη κούρσα του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.

 

 

Ο Ανδρεάδης από την άλλη, που ασχολείται μόλις τρία χρόνια με το στίβο, κατέβασε την επίδοσή του από 10.52 που είχε πετύχει πέρυσι στα 10.37. «Περίμενα ότι θα κάνω ρεκόρ, αλλά όχι τόσο γρήγορη κούρσα», δήλωσε.

 

Με την επίδοση αυτή ο Παναγιώτης βρέθηκε στην 20ή θέση όλων των εποχών, μεταξύ των Ελλήνων αθλητών, μαζι με τον Κοσμά Στράτο!!!
Ο κ. Σάκης Βραχλιώτης,, πρόεδρος του Γ.Σ. Χαϊδαρίου, είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι οι άνθρωποι του στίβου περιμένουν τον Παναγιώτη να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του. “Έχουμε και συνέχεια, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι γνώστες του χώρου θεωρούν τον 22χρονο σπρίντερ αυθεντικό ταλέντο και περιμένουν χρόνο αρκετά κάτω από 10.30”, που θα τον φέρει μεταξύ των κορυφαίων Ευρωπαίων σπρίντερ.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου έχει ανάλογες επιτυχίες και σε μικρότερες ηλικίες, κυρίως στον χώρο των σπριντ, παρόλο που υστερεί πολύ σε οικονομικά μέσα. Το πιο κακό είναι ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα και στις συνθήκες προπόνησης και οι αθλητές του αναγκάζονται να προπονούνται σε στάδια εκτός Χαϊδαρίου, όπως τα Μέγαρα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button