ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υποθέσεις ανηλίκων στο Α.Τ. Χαϊδαρίου

Δύο υποθέσεις με πρωταγωνιστές ανήλικους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πέρασαν τα οικογενειακά όρια και έφτασαν να καταγραφούν σαν αστυνομικά περιστατικά στο Α.Τ. Χαϊδαρίου. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι σχέσεις γονέων και παιδιών, αλλά, όπως συνήθως συμβαίνει, αποκαλύπτεται ένα ακόμα πιο δραματικό παρασκήνιο.

Τέτοια ήταν η περίπτωση 15χρονου μαθητή, που έφτασε να σοκάρει και τους αστυνομικούς.  Ο νεαρός ήταν πολύ επιθετικός προς τους γονείς του και γενικότερα είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στον περίγυρό του. Φοβισμένοι οι γονείς αναγκάστηκαν να ενημερώσουν το Α.Τ. Χαϊδαρίου. Στο Τμήμα έπεσε φως στο δράμα του παιδιού. Όπως αποκάλυψε ο 15χρονος στους αστυνομικούς, είναι χρήστης ναρκωτικών από τα 13 του χρόνια! Οι γονείς του δεν το είχαν καταλάβει και δεν μπορούσαν να πάρουν καμία απόφαση χρήσιμη για το παιδί, ενώ η ρήξη όλο και μεγάλωνε.

Με εισαγγελική παραγγελία, αποφασίστηκε η παραπομπή του σε ειδικό νοσοκομείο για ανηλίκους, με σκοπό την απεξάρτησή του…

Ενδοοικογενειακή βία

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με ένα ανήλικο κορίτσι που κατήγγειλε τη μητέρα της στις για απρεπή συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, η μικρή υποστήριξε πως η μητέρα της της μιλάει άσχημα και δεν της επιτρέπει να βγαίνει έξω τα βράδια. Η μητέρα προσήχθη στα όρια του αυτοφώρου στο Α.Τ. Χαϊδαρίου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που όρισε τακτική δικάσιμο.


Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button