ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Υπογραφή των συμβάσεων για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Χαϊδαρίου

Ολιγόλογη ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου αναφέρεται στην υπογραφή σύμβασης μεγάλης χρηματικής αξίας για τον “ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου”, διά της οποίας το Χαϊδάρι καθίσταται “έξυπνη πόλη”, όπως αναφέρεται.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός υπέγραψε την Παρασκευή 4 Αυγούστου τις συμβάσεις για τα πρώτα 3 έργα του προγράμματος αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου. Το συνολικό κόστος και των 3 έργων ανέρχεται σε 952.072 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το Πρόγραμμα «Α. Τρίτσης».

Με τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του, ο Δήμος Χαϊδαρίου επιτυγχάνει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και παράλληλα την αναβάθμιση της ικανότητας των Υπηρεσιών να ανταποκρίνονται με επάρκεια στα τακτικά καθήκοντά τους αλλά και σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Το Χαϊδάρι κάνει συνεχώς βήματα μπροστά. Γίνεται ένας σύγχρονος Δήμος και μια «έξυπνη πόλη», με προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων .

“Λαχανάκια Βρυξελλών”

Το “πνεύμα” της εν λόγω παρέμβασης είχε αναλύσει ο κ. Δημήτρης Αλεξάκης, δημοτικός σύμβουλος με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου, στο άρθρο του “Χαϊδαριώτικα λαχανάκια Βρυξελλών με “ψηφιακές υπηρεσίες” 2.000.000€” (26 Ιανουαρίου 2023).

Αναλυτικά:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button