LIFESTYLEΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST – Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι

Στο κεντρικότερο σημείο των δυτικών προαστίων, στο Παλατάκι, δημιουργήθηκε στα τέλη του Αυγούστου το πρώτο ολοκληρωμένο Fitness & Wellness Club της περιοχής σε κτιριακές εγκαταστάσεις 1.700 τ.μ! Το όνομά του, L.A. WEST

 

Μοναδική προσφορά για τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μας!

Το είδαμε, μας εντυπωσίασε και θελήσαμε να εξασφαλίσουμε για εσάς, τους   αναγνώστες της εφημερίδας μας, την δυνατότητα για ένα premium πακέτο που σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε όλες τις υπηρεσίες PilatesEquipmentFunctionalTrainingE.M.S, fitness , cycling , group training και υπηρεσίες ευεξίας masaz και αισθητικής διάρκειας 3μηνών με 250€!

Για να προλάβεις την ειδική έκπτωση του αναγνώστη αρκεί να επισκεφτείς τον εξαιρετικό χώρο του L.AWest και να δείξεις το άρθρο.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 3

Αυτό είναι το L.A. West

Σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις

Το L.A. WEST, ένας υπερσύγχρονος πολυχώρος άσκησης και ευεξίας, ήρθε για να καλύψει με συνέπεια όλες τις ανάγκες που δημιουργούνται από την καθημερινότητα για χαλάρωση του πνεύματος και ενδυνάμωση του σώματος. Οι σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, ο εργονομικός εξοπλισμός και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με το έμπειρο και συνεχώς ενημερωμένο έμψυχο δυναμικό, συντελούν στην καλύτερη επιλογή της φυσικής άσκησης, της εκτόνωσης, αλλά και της διασκέδασης.

L.A. WEST. Ένας χώρος που εμπνέει ευεξία και μόνο με μία απλή περιήγηση!

Μέσα από την ξενάγηση που μας παρείχε το προσωπικό του club ανακαλύψαμε:

Fitness

Τον πλήρως εξοπλισμένο χώρο Fitness με σύγχρονα μηχανήματα ενδυνάμωσης της εταιρείας Matrix. Μια πληθώρα από αερόβια μηχανήματα – διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, για την προθέρμανσή σου. Αλλά και μια άνετη αίθουσα με ελεύθερα όργανα, όπου οι άρτια εκπαιδευμένοι wellness coaches σε περιμένουν για να σχεδιάσουν την προσωπική σου προπόνηση, ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σου.

 

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 5

Crossfit Cage

Ένα Crossfit Cage εξοπλισμένο με ολυμπιακές μπάρες, kettlebels, plyo-boxes. Αλλά και functional training tower για τους οπαδούς της cross fit προπόνησης σε personal training μαθήματα και mini groups.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 7
L.A.WEST, Crossfit Cage

MyoFX EMS System

Την αγαπημένη μορφή προπόνησης των σταρ στο καινοτόμο E.M.S Personal training studio με το πρωτοποριακό μηχάνημα MyoFX EMS System, που έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια σπουδαία θέση στο fitness για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο, αλλά θέλουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα καθώς η προπόνηση διαρκεί μόνο 20’.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 9

 

Ομαδικά προγράμματα στο L.A. WEST

Μια πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, που πραγματοποιούνται από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους instructors. Όλα στην καλοσχεδιασμένη αίθουσα του Studio 1, έκτασης 300 τ.μ. ! Μερικά από τα ομαδικά προγράμματα που θα βρεις είναι: Pilates mat, Yoga, Total Body, Core training, Flowbility, Dans, Step, Cardio, Cross training, Zumba, Tumbao.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 11

Power Cycling

Για όσους θέλουν να κάψουν δίχως έλεος θερμίδες να ιδρώσουν και να δυναμώσουν πόδια και κορμό στο L.A WEST είδαμε μια εξέχουσα αίθουσα Power Cycling. 25 στατικά ποδήλατα και ένα γεμάτο πρόγραμμα μαθημάτων που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 13
L.A. WEST, Power Cycling

Functional Training Studio

Το Functional Training Studio, μια “παιδική χαρά” της λειτουργικής προπόνησης. Εξοπλισμένο με τους αυθεντικούς ιμάντες TRX, plyo-boxes, Bosu, για mini groups 8 ατόμων είναι ο κατάλληλος χώρος για όσους θέλουν ένα δυνατό σώμα και μια καλή φυσική κατάσταση.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 15
L.A. WEST, Functional Training Studio

Pilates Studio

Το Pilates Studio, μία αίθουσα με πανοραμική θέα που εμπνέει αρμονία και γαλήνη. Εξοπλισμένο με ολοκαίνουργια μηχανήματα Pilates reformer και Budha chair για μαθήματα ενδυνάμωσης και ανακούφισης του σώματος και του μυαλού σε mini groups 6 ατόμων.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 17

 

Wellness

Και τέλος έναν εξαιρετικά χαλαρωτικό χώρο Wellness!                                          Massage -θεραπείες προσώπου-σώματος  -Solarium

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 19

Με τις υπηρεσίες massage σε 2 μονές καμπίνες και 1 καμπίνα για ζευγάρι, τις θεραπείες προσώπου και σώματος στην ξεχωριστή καμπίνα αισθητικής και τις υπηρεσίες Solarium απολαμβάνεις την αναζωογόνηση του οργανισμού από την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας. Αλλά και την γρήγορη ανάρρωση από την άσκηση και τους τραυματισμούς και δίνεις μια διαφορετική προσέγγιση φροντίδας του εαυτού σου.

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 21

Ένας χώρος που εμπνέει ευεξία και μόνο με μία απλή περιήγηση! 

Infο: L.A. WEST, Λ. Αθηνών 149, Τ. 212 000 2531

Ξεναγηθήκαμε στο L.A. WEST - Yπερσύγχρονος Πολυχώρος Άσκησης και Ευεξίας στο Χαϊδάρι 23
l…A. West, και τα αποδυτήρια super!

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button