ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Βοηθάμε τη Σοφία μας να περπατήσει” – Το 9ο Δημοτικό Χαϊδαρίου μάς καλεί στον ωραίο σκοπό

Τι πιο ανθρώπινο και όμορφο από το να βοηθήσεις ένα παιδί να τρέξει με τους συμμαθητές του στο διάλειμμα του σχολείου και να παίξει την αγαπημένη της “μέλισσα”; Μιλάμε για την Σοφία, “το γελαστό κορίτσι“, που πολλοί εδώ στο Χαϊδάρι βάλαμε σκοπό μας να αποκτήσει τη δυνατότητα να κινηθεί ελεύθερη τώρα και σε όλη της ζωή. Αυτό τον ευγενικό σκοπό υπηρετεί και η σχολική κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου, όπου είναι μαθήτρια η Σοφία.

Το 8χρονο κοριτσάκι έχει πάθηση που εμποδίζει την βάδιση και η εγχείριση μπορεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα σε ποσοστό τουλάχιστον 80%. Γι’ αυτό το σύνθημά μας είναι “ελευθερώστε τη Σοφία”!

Στο πλαίσιο αυτής της πανχαϊδαριώτικης προσπάθειας, το σχολείο της μικρής μας φίλης μάς έστειλε το δικό του μήνυμα:

"Βοηθάμε τη Σοφία μας να περπατήσει" - Το 9ο Δημοτικό Χαϊδαρίου μάς καλεί στον ωραίο σκοπό 3
Η κ. Ελένη Μούκα, διευθύντρια του 9ου Δ.Σ, με μαθητές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων δηλώνει δια της Δ/ντριας κας Ελένης Μούκα την αμέριστη υποστήριξη, ηθική και οικονομική, προς τη μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου Σοφία Π. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει τη συγκέντρωση χρημάτων από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, εκπαιδευτικούς και γονείς, για να μπορέσει η Σοφία, το γελαστό κορίτσι μας, να περπατήσει χωρίς βοήθεια και να τρέξει στο διάλειμμα όπως οι συμμαθητές της. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους φορείς και τους ιδιώτες που μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν άμεσα για να γίνει η χειρουργική επέμβαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Περισσότερες πληροφορίες: Η Σοφία χρειάζεται τη βοήθειά μας για να περπατήσει.

Η εφημερίδα μας, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και οι σύλλογοι της πόλης, με τη στήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου, οργανώνουν μια κοινή προσπάθεια για να ενισχύσουν οικονομικά την αποκατάσταση της υγείας της μικρής μας φίλης: “Ελευθερώστε τη Σοφία” – Το Χαϊδάρι “στο πόδι” για έναν όμορφο σκοπό. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να πάρουν μέρος στην προσπάθεια και τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης. Με λίγα χρήματα ο καθένας μας μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις 16.500 ευρώ που χρειάζονται για την εγχείριση και την αποκατάσταση της Σοφίας.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ώρα 7 μμ., θα δοθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου συνέντευξη Τύπου όλων των παραπάνω φορέων, ενόψει της μεγάλης κοινής εκδήλωσης. Πρόκειται για το τουρνουά αλληλεγγύης στη μικρή μας συμπολίτισσα, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 7 μμ., με τη συμμετοχή των Ενώσεων Παλαιμάχων Αθήνας και Πειραιά, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για την εγχείριση της Σοφίας Παναγιώτου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button