ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός: Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και το Πράσινο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Την Υπηρεσία Καθαριότητας, το αμαξοστάσιο του Δήμου και την Υπηρεσία Πρασίνου επισκέφθηκε χθες Παρασκευή κατά την έναρξη της πρωινής βάρδιας ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην καθαριότητα και στις απολυμάνσεις  δημόσιων χώρων μέσα  στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Όπως είπε,  αυτή την προσφορά των εργαζόμενων του Δήμου αναγνωρίζουν και εκτιμούν όλοι οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου.

Επίσης, ο Βαγγέλης Ντηνιακός καλωσόρισε στον Δήμο τους 6 εργαζόμενους (2 οδηγοί, 4 εργάτες καθαριότητας) που προσελήφθησαν έκτακτα για 4 μήνες με σκοπό την ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να τηρούνται χωρίς χαλάρωση όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας των εργαζόμενων της Υπηρεσίας και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι σταθερά στο πλευρό τους.

Βαγγέλης Ντηνιακός: Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και το Πράσινο 1 Βαγγέλης Ντηνιακός: Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και το Πράσινο 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button