ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Β. Ντηνιακός: Η Πολιτική Προστασία αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου στην οποία μικροπολιτικές δεν αρμόζουν

Ο δήμαρχος που εκστομίζει με τόση ευκολία φράσεις σαν την παραπάνω και παράλληλα δημοσιεύει στην σελίδα του κείμενα εναντίον του “Χαϊδάρι Σήμερα” για άρθρα υποψηφίων σχετικά με την πυροπροστασία, καταπίνει αμάσητες καταγγελίες για σοβαρότατους κινδύνους που ο ίδιος ο Δήμος δημιουργεί στην πόλη.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε το άρθρο Η “τέλεια μπαρουταποθήκη” ανάμεσα στο Αττικόν, το Στρατόπεδο και την πόλη!

Β. Ντηνιακός: Η Πολιτική Προστασία αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου στην οποία μικροπολιτικές δεν αρμόζουν 3

Η διοίκηση του Δήμου έκανε ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε. Το προσπέρασε σαν να μην τρέχει τίποτε. Ίσως βέβαια και να μην τρέχει τίποτε γι’ αυτούς και η μόνη τους αγωνία είναι οι εκλογές και το πώς θα φτάσουν μέχρι εκεί χωρίς κριτική και δημόσιο έλεγχο.

Ανακοινώσεις για να προσβάλλουν το “Χαϊδάρι Σήμερα” και να προσπαθούν να αποδυναμώσουν τον λόγο του βγάζουν με το τσουβάλι, αλλά μια απάντηση για το σκάνδαλο που περιγράφεται στο παραπάνω άρθρο δεν εξέδωσαν. Ούτε καν προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους χιλιάδες Χαϊδαριώτες που το διάβασαν και απόρησαν πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα ενώ “η Ελλάδα καίγεται και οι φωτιές μπήκαν στις πόλεις”, όπως γράφαμε στο άρθρο μας.

Λοιπόν, κ. Ντηνιακέ είσαι υποχρεωμένος να δώσεις εξηγήσεις:

  • Ο ίδιος ο Δήμος Χαϊδαρίου έριξε εκεί τα ξερά κλαδέματα, ανάμεσα στο Στρατόπεδο και το Νοσοκομείο, μέσα στο δάσος, δίπλα στα σπίτια. Ναι ή όχι;
  • Ο Δήμος άφησε γύρω γύρω από τον όγκο της καύσιμης ύλης παλιά ξερόκλαδα και κουκουνάρια, ιδανικό προσάναμμα για να πάρουν όλα φωτιά. Ναι ή όχι;
  • Ο Δήμος άφησε ακούρευτα τα χόρτα στην περίμετρο του όγκου των κλαδεμάτων. Ναι ή όχι;
  • Ο Δήμος άφησε πεταμένα σκουπίδια στο ίδιο σημείο. Ναι ή όχι;
Β. Ντηνιακός: Η Πολιτική Προστασία αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου στην οποία μικροπολιτικές δεν αρμόζουν 5

Όταν υπάρχει τόση ανευθυνότητα στις πράξεις, τα λόγια δεν ωφελούν σε τίποτε. Όταν όλη η Ελλάδα μιλάει για πρόληψη, ο Δήμος Χαϊδαρίου ναρκοθετεί ένα άλσος σε πολύ επικίνδυνο σημείο, δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας όχι μόνο στους περιοίκους, αλλά και στο Στρατόππεδο και στο Νοσοκομείο.

Όταν μια δημοτική αρχή κάνει τόσο επιπόλαιη μικροπολιτική για ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο η πυρασφάλεια, τότε ψάχνει ψευτοεπιχειρήματα για να αποδυναμώσει την κριτική. Σήκωσε τα μανίκια δήμαρχε και άσε τις κλάψες. Η δουλειά κάνει τους πολιτικούς άντρες.

Μενέλαος Χρόνης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button