ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, χαροπαλεύει ποδοσφαιριστής – Έκκληση για πληροφορίες

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής του Θησέα Πειραιώς, Γιάννης Κουκουβίνος, ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, στο τροχαίο με τον ποδοσφαιριστή που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην Ομάδα Δίας Βορειοανατολικής Αττικής, πιθανότατα εμπλέκεται κάποιο όχημα.

H ανακοίνωση:

“Μια απαραίτητη ανακοίνωση σε σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ο ποδοσφαιριστής του ΘΗΣΕΑ Γιάννης Κουκουβίνος…

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε χτυπημένος το Σάββατο τα ξημερώματα στις 02:20 επί της οδού Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του καταστήματος ΕΝΑ&ΕΝΑ κοντά στο γήπεδο του Ρουφ.

Επειδή τα τραύματά του και τα χτυπήματα στο μηχανάκι που οδηγούσε δεν δικαιολογούνται από το να χάσει απλώς τον έλεγχο και να βρεθεί στο έδαφος, η Αστυνομία έχει σοβαρούς λόγους να πιστεύει ότι κάποιο άλλο όχημα εμπλέκεται στο τροχαίο.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια κάμερα στο συγκεκριμένο σημείο, οπότε ψάχνουμε για αυτόπτες μάρτυρες που ίσως είδαν το συμβάν και ξέρουν κάτι περισσότερο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή απ’ ευθείας με την Αστυνομία να δώσει λεπτομέρειες του συμβάντος…

Να πούμε ότι η κατάσταση του Γιάννη παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά ο οργανισμός του το παλεύει. Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά. Νοερά είμαστε όλοι μαζί του…”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button