ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Τρίγωνο παρανομίας στο Χαϊδάρι”

 

Επιστολή αναγνώστη για την παραβατικότητα που διαπιστώνει στην περιοχή από το Αττικό Νοσοκομείο μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών.

Είμαι σχετικά νέος, αλλά πλέον φανατικός αναγνώστης της ιστοσελίδας σας και θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, που ίσως μέσω της εφημερίδας εισακουστεί.

Ξεκινώ από ένα γεγονός που με άφησε άφωνο: Τρίτη 20 Μαρτίου, περί τις 16.30 στο φανάρι της οδού Πλουτάρχου που οδηγεί στην οδό Ρίμινι, ένας άνθρωπος ήταν ξαπλωμένος ακριβώς πάνω στη διάβαση των πεζών σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και τα αυτοκίνητα έκαναν ελιγμούς για να τον αποφύγουν! Δηλαδή πού ζούμε πια;

Κατοικώ στο Δάσος Χαϊδαρίου, πολύ κοντά στη Λ. Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια η περιοχή είναι άντρο ανομίας. Κάθε εθνικότητας “παραβάτες”, “τσεκαδόροι”, “οπορτουνιστές” κυκλοφορούν ή καλύτερα “αλωνίζουν” από την οδό Ρίμινι και το Αττικό Νοσοκομείο μέχρι και την οδό Θησέως. Ειδικά στο τρίγωνο από από το Αττικό Νοσοκομείο και μέχρι την πλατεία στην οδό Δερβενακίων – Πραξιτέλους – Υπάτης και στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη η κατάσταση είναι τραγική. Αναρωτιέμαι, δεν γίνονται καταγγελίες; Δεν καταγγέλλονται παρενοχλήσεις και κλοπές από κανέναν; Γιατί εγώ έχω γίνει μάρτυρας αρκετών περιπτώσεων! Τι κάνει η αστυνομία, πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση;

Έχω πάρει τηλέφωνα στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς να βρω κάποιον. Ευελπιστώ να διαβαστεί από το Τμήμα το μήνυμα αυτό, για την περιοχή που αναφέρω. Πρέπει να γίνει κάτι εκεί.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button