ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το τετράχρονο κοριτσάκι γλίτωσε την τελευταία στιγμή, ενώ έπαιζε στην πλατεία

Για δέκατα του δευτερολέπτου αποφεύχθηκε το χειρότερο σε κεντρική πλατεία στην Αγία Βαρβάρα, με παραλίγο θύμα δίκυκλου ένα τετράχρονο κοριτσάκι που έπαιζε αμέριμνο. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα καταστήματος.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα “Προοδευτική” το συμβάν σημειώθηκε στην Πλατεία Αγίας Ελεούσας, στην οποία εκινείτο η μηχανή. Το παιδάκι γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς φρενάρισε ο οδηγός και βρέθηκε στο έδαφος, ελάχιστα προτού το κτυπήσει.

Στις φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, διακρίνεται μέσα στο κύκλο το κοριτσάκι στην πλατεία και το δίκυκλο που ανέβαινε προς την Ελ. Βενιζέλου.

Το παιδάκι γλίτωσε την τελευταία στιγμή

Η μηχανή ντελαπάρισε από το απότομο φρενάρισμα και το κοριτσάκι βρέθηκε όπως και οι γονείς του σε κατάσταση ΣΟΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο ίδιο σημείο προ ημερών άλλο δίκυκλο, πάτησε μικρό σκυλάκι το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου, σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών.

Γονείς που βγάζουν τα παιδιά τους να παίξουν στην πλατεία ζητούν από το δήμο να απαγορεύσει τη διέλευση δικύκλων από την πλατεία και να φροντίσει για την εφαρμογή της απόφασής του. Επίσης οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να τοποθετηθούν πινακίδες σε πολλά σημεία που θα απαγορεύουν τη διέλευση δίτροχων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button