ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Το στριπτίζ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης”

Για “άθλια κτηριακή κατάσταση στο νέο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χαϊδαρίου”, έκανε λόγο ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικών Έργων, Βασίλης Καρατζαφέρης. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Νοεμβρίου, ο κ. Καρατζαφέρης τοποθετήθηκε για τα οικονομικά του Δήμου, μέσα από την κατάσταση των τεχνικών υποδομών της πόλης

«Στέγη από μουσαμά – χώρος χωρίς θέρμανση»

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόσφατη μεταφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο πρώην Αίθριο. Απευθυνόμενος προς τον Μιχάλη Σελέκο, είπε: «Κόψατε την κορδέλα κ. δήμαρχε. Φέρατε και την Νατάσσα Μποφίλιου για να τραγουδήσει στα εγκαίνια. Σας αποκάλεσε συντροφάκι. Πάρα πολλή ωραία βιτρίνα. Κουβαλήσατε άρον άρον τα βιβλία και τα στοιβάξατε. Μας κατηγορούσατε επειδή σας λέγαμε πως ο χώρος είναι ακατάλληλος. Και μετά έβρεξε. Τότε ήρθε η αποκάλυψη, έγινε το στριπτίζ. Ποιο είναι το στριπτίζ; Ότι η βιβλιοθήκη μπάζει νερά γιατί η στέγη της είναι από μουσαμά. Το σπίτι σας είναι έτσι;».

"Το στριπτίζ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης" 3

Τη στιγμή εκείνη παρέδωσε στις παρατάξεις τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος, ανεβαίνοντας στη στέγη της Βιβλιοθήκης. Πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα έργο που έγινε με μουσαμάδες και με ντροπιαστικές συνθήκες για εργαζόμενους και επισκέπτες, αφού ο χώρος δεν έχει θέρμανση και πολλοί από τους υπαλλήλους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

«Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν το Δήμο μας. Εμείς όμως θα βρούμε λύση. Θα χρειαστούν άλλες 50.000 ευρώ, αφού η αυτεπιστασία δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα», κατέληξε.

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» με εργαζόμενη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μας επιβεβαίωσε την κακή κτηριακή κατάσταση.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button