ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το ακούσαμε και αυτό από τη διοίκηση του Δήμου: “Η Πολιτική Προστασία δεν χωράει πολιτική”

Φτάσαμε μέχρις εδώ. Η πολιτικά υπεύθυνη του Δήμου Χαϊδαρίου για την Πολιτική Προστασία να διακηρύσσει δημόσια ότι “στην Πολιτική Προστασία δεν χωράει πολιτική”. Τότε να της αλλάξετε και όνομα κύριοι και κυρίες της διοίκησης, γιατί ο πρώτος όρος της φράσης είναι λάθος…

Οι εκπληκτικές δηλώσεις δύο αντιδημάρχων και ενός υποψηφίου έγιναν στη σελίδα μας στο FB, κάτω από το άρθρο μας Απαντήσεις που εκθέτουν… σε διάφορα επίπεδα. Αντί να ακούσουμε σοβαρές κουβέντες πάνω στις προτάσεις που διατυπώθηκαν από διάφορες πλευρές για πρόληψη και καλύτερη οργάνωση (μέσα σε ένα καλοκαίρι πύρινου ολέθρου), αλλά και στα κακώς κείμενα στη πολη μας, μετά τις πολιτικές συκοφαντίες σε βάρος μας έφτασαν και στο σημείο να απαιτούν να σταματήσουμε τον δημόσιο διάλογο, γιατί… “Έλεος με όλο αυτό!!”, όπως λέει η κ. Σάββα.

Παρεμπιπτόντως, η κ. Σάββα και η κ. Χρονοπούλου, πολιτικά αρμόδιες για την “τέλεια μπαρουταποθήκη” ανάμεσα στο Αττικόν, το Στρατόπεδο και την πόλη!, από όπου προέρχεται η πρώτη φωτό του παρόντος άρθρου, δεν βρήκαν ούτε μια κουβέντα να πουν γι’ αυτό. Προφανώς γιατί σε αυτά τα ζητήματα δεν χωρά πολιτική, όπως ισχυρίζονται… Απίστευτα βολικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολιτική λοιπόν είναι να λέμε καθημερινά “χρόνια πολλά” μέσω fb σε όποιον γιορτάζει στην πόλη και να κάνουμε λάικ σε κάθε ανάλαφρη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάλογος στο άρθρο μας:

Konstantina Chronopoulou Επιτέλους πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η Πολιτική Προστασία ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Πολιτική.

Μόρφη Σάββα Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Κωνσταντίνα μου, επιδιώκουν να δημιουργηθεί ανασφάλεια στους δημότες για να εξυπηρετήσουν το δικό τους αφήγημα. Έλεος με όλο αυτό!!

Grigoris Filippousis η εκφύλιση της αντιπολίτευσης.

Μενέλαος Χρόνης Εκφύλιση της πολιτικής είναι να ισχυρίζονται κάποιοι (και μάλιστα πολιτικοί!) ότι η Πολιτική Προστασία είναι εκτός πολιτικής, δηλαδή εκτός κριτικής – εκτός κοινωνικού ενδιαφέροντος – εκτός κοινωνικού συμφέροντος. Το “Χαϊδάρι Σήμερα” δημοσιεύει άρθρα για την Πολιτική Προστασία στον Δήμο μας επί 20 χρόνια, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισε τέτοια πρωτοφανή αντιπολιτική στάση από μία πολιτική διοίκηση. Είτε έχουν πλήρη σύγχυση στο μυαλό τους είτε δεν αντέχουν την κριτική. Και να σκεφτεί κανείς ότι η εφημερίδα αυτή, μόνο επί της παρούσης διοίκησης του Δήμου, έκανε πάνω από 50 άρθρα για την Πολιτική Προστασία, με τη συνεργασία στελεχών τής υπηρεσίας -μεταξύ τους και της κυρίας Χρονοπούλου- για την προώθηση της ασφάλειας στην πόλη. Μήπως υπήρχε επιδίωξη να δημιουργήσουμε από κοινού ανασφάλεια στους δημότες; Ή μήπως ήταν αυτό μια “μη πολιτική” στάση; Καθόλου! Ήταν μια πράξη πολιτικής ευθύνης εκ μέρους μας, αλλά προφανώς κάποιοι/κάποιες ήταν εκτός τόπου και χρόνου και δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όσο για τον δήμαρχο, ουδέποτε ευχαρίστησε την εφημερίδα μας για τα παραπάνω, όχι γιατί είναι αγνώμων, αλλά γιατί προφανέστατα δεν τα αξιολογούσε ως σημαντικά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σιγήσει η κριτική. Πράγμα, φυσικά, που δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία περίπτωση. Ματαιοπονεί και αυτός και εσείς.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button