ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Τα σχολικά κτίρια παραμένουν εμφανώς ασυντήρητα”

Ο Άρης Πανόπουλος φέρνει προ των ευθυνών του τον Βαγγέλη Ντηνιακό για την ασφάλεια των Σχολικών Κτιρίων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, Άρης Πανόπουλος, συνεχίζει τις επαφές του με τη σχολική κοινότητα, θέτοντας τη διοίκηση του δήμου… προ των ευθυνών της, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια των επιστολών που απέστειλε στα σχολεία της πόλης, με αφορμή ειδοποιητήρια για διακοπή ρεύματος που έλαβαν, αλλά και για τα θέματα ασφάλειας των σχολικών κτιρίων.

Μετά τις συναντήσεις που είχε (29 Μαρτίου) με τους διευθυντές του 1ου, 2ου και 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου όπως και των αντίστοιχων Γυμνάσιων (1ο, 2ο και 6ο ), το πρωινό της Τετάρτης 5 Απριλίου συναντήθηκε με τις διευθύνσεις του 4ου δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Συζητώντας με τους εκπροσώπους των σχολείων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει απόλυτη και συνεχής συνεργασία μαζί τους, ενώ οι συνεργάτες του μοίρασαν σε όλους υλικό που αφορά την πρόσφατη απευθείας ανάθεση  έργου 70.000 εύρω που απέσπασε η διοίκηση του κ. Ντηνιακού από τον λογαριασμό «ΣΑΤΑ Σχολείων», όπως και το αίτημα του Άρη Πανόπουλου για αντισεισμικό έλεγχο σε όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης.

"Τα σχολικά κτίρια παραμένουν εμφανώς ασυντήρητα" 1

Μέχρι στιγμής όπως ενημερώθηκε δεν έχει παρθεί καμία πρωτοβουλία από τη διοίκηση του Δήμου,  με τα σχολικά κτίρια να παραμένουν εμφανώς ασυντήρητα με κίνδυνο των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο Άρης Πανόπουλος δεσμεύτηκε πως η συντήρηση των σχολείων και ο αντισεισμικός τους έλεγχος θα  αποτελέσει πρώτο μέλημα του από τις πρώτες ημέρες της δημαρχιακής του θητείας, καταργώντας  άμεσα την πρόσφατη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματα που προορίζονται για τα σχολεία της πόλης για άλλους σκοπούς.

Το κλίμα που επικράτησε σε όλες τις συναντήσεις ήταν  ιδιαίτερα θερμό, ενώ στο τέλος τους, ανταλλάχθηκαν ευχές για τις ημέρες του Πάσχα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button