ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή νεαρών στη μέση του δρόμου

O Α.Χ. έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού βίας μεταξύ νεαρών και διατυπώνει τις σκέψεις του:

Λίγους μήνες μετά την συμπλοκή νεαρών  στην οδό Κύπρου που έγινε γνωστό πανελλαδικώς, μια νέα συμπλοκή πραγματοποιήθηκε στον ίδιο σημείο την Παρασκευή. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα την Παρακευή 7/6, δύο νεαροί (γύρω στα 25) με μηχανάκια άρχισαν να τσακώνονται/λογοφέρνουν στο πεζοδρόμιο και στην συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.

Ο τσακωμός τους μεταφέρθηκε στην μέση του δρόμου με τους οδηγούς να κοιτάζουν έκπληκτοι. Μάλιστα δε, παρά την επέμβαση ψυχραιμότερων οι νεαροί κατέληξαν να τσακώνονται στην πιλοτή διπλανής πολυκατοικίας. Το συμβάν έληξε με την επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ, οπότε και οι δυο νεαροί αποχώρησαν.  

Απευθύνθηκα σε εσάς γιατί αποτελεί ένα ακόμα άσχημο γεγονός για την γειτονιά μας. Παρότι νέος κάτοικος του Χαϊδαρίου, μου είχαν κάνει εντύπωση τα άρθρα σας για την κακοποίηση των αδέσποτων γατών που είχαν γίνει στην ίδια γειτονιά. Μετά και το προηγούμενο γεγονός που ήταν αρκετά σοκαριστικό, νομίζαμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά μετά και από αυτό νομίζω ότι είναι η αύξηση της παραβατικότητας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button