ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑANIMALS

Ξεσπάει η βουβή οργή για τον αδίστακτο κακοποιό με το αεροβόλο στα Κουνέλια

Απανωτά μηνύματα για “χτυπήματα” του κακοποιού έρχονται στην εφημερίδα μας μετά τη δημοσίευση του άρθρου Πόνος και φόβος: Αδίστακτος “κυνηγός” γατών με όπλο στο Χαϊδάρι

Άλλοι τον χαρακτηρίζουν “αδίστακτο δολοφόνο” κι άλλοι “ψυχάκια” και “άρρωστο”. Το σίγουρο είναι ότι η πρόκειται για συστηματική δράση εξολόθρευσης γατών, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο σε ζωάκια και ανθρώπους. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το αεροβόλο δεν κάνει πολύ θόρυβο και πυροβολεί ή περπατώντας στον δρόμο ή από μπαλκόνια, σπέρνοντας τον θάνατο.

Κάποιοι κάτοικοι πιστεύουν ότι ίσως είναι μια παρέα κακοποιών και όχι μόνο ένας. Μας λέει χαρακτηριστικά μία κυρία που βασανίζεται πολύ καιρό με τον σοβαρό τραυματισμό του ζώου της: “Εγώ πιστεύω ότι είναι φίλοι και πηγαίνουν ο ένας στο σπίτι του άλλου και βγάζουν τα ψυχολογικά τους πυροβολώντας από εκεί τα ζώα”.

Δείτε πιο κάτω τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που ήρθαν στο “Χαϊδάρι Σήμερα” αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου.

“Δολοφόνοι!”

Ξεσπάει η βουβή οργή για τον αδίστακτο κακοποιό με το αεροβόλο στα Κουνέλια 3

Μόλις είδα τη δημοσίευσή σας με τη γατούλα που χτυπήθηκε από αεροβόλο. Είμαι η κοπέλα που έσωσα τη γατούλα πριν ένα μήνα από πυροβολισμό. Περάσαμε τρομερά δύσκολα με τη μικρή. Ένα μήνα ήταν σε κλινική, 1.500 ευρώ, χιλιάδες τρυπήματα, εξετάσεις, υπερήχους, ακτινογραφίες. Μένω στην Κύπρου, στα Κουνέλια. Πριν λίγες μέρες ακούσαμε ξανά πυροβολισμό από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας μας. Βγήκα και ούρλιαζα μόλις πυροβόλησαν άλλη μια γάτα αλλά ευτυχώς δεν τη πέτυχαν. Δολοφόνοι! Αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ποιος ήταν δυστυχώς.

Ξεσπάει η βουβή οργή για τον αδίστακτο κακοποιό με το αεροβόλο στα Κουνέλια 5

“Χτύπησε τρεις γάτες μου”

Ξεσπάει η βουβή οργή για τον αδίστακτο κακοποιό με το αεροβόλο στα Κουνέλια 7

Μόλις διάβασα το άρθρο σας σχετικά με τον “άρρωστο” που πυροβολεί γάτες στα Κουνέλια.
Συνέβη και γάτες που φροντίζω και συγκεκριμένα στις 4/2 στον Λόφο Προφήτου Ηλία και Σπαρτης. Την μία την τραυμάτισε στο πίσω αριστερό πόδι. Συντριπτικό κάταγμα. Δύο εγχειρήσεις με μεγάλο κόστος, πολλές επισκέψεις στον κτηνίατρο και εγκλεισμός τουλάχιστον δύο μηνών σε ειδικό κλουβί. Μεγάλη ταλαιπωρία για το γατί. Πολύς πόνος επίσης. Χτύπησε και άλλες δύο από τις γάτες μου, αλλά ευτυχώς πιο ελαφρά.

Ξεσπάει η βουβή οργή για τον αδίστακτο κακοποιό με το αεροβόλο στα Κουνέλια 9

“Βρήκαμε τις γάτες αιμόφυρτες”

Μετά λύπης διάβασα το άρθρο που ανεβάσατε για τα Κουνέλια και τον κυνηγό γατών. Δυστυχώς στην οδό Αγίας Μαρίνης την ίδια περίοδο που αναφέρετε, βρήκαμε και εμείς δυο απ’ τα γατάκια που φροντίιζουμε αιμόφυρτα. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε βάλει φόλα, αλλά ίσως τελικά να οφειλόταν σε πυροβολισμό.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button