ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Swiss Approval Institute – Ελευσίνα: Μοντέρνο όχημα εκπαίδευσης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Μετά από την επιτυχημένη αναγνώριση και πορεία στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή αγορά, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της σε διαφορετικά Κράτη, η  Swiss Approval Academy, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, προχωρά στην επέκταση της στην Ελληνική αγορά, και την δραστηριοποίησή της σε συμπληρωματικούς τομείς εκπαίδευσης, κρίνοντας ότι τόσο σε τοπικό αλλά και Εθνικό επίπεδο, υπάρχει αντικειμενική ανάγκη και ότι η διασύνδεση της προσφοράς με την ζήτηση στην αγορά εργασίας, είναι κομβικής σημασίας ζήτημα σήμερα.

Με έναρξη τον Ιούλιο του 2019, η Swiss Approval Institute Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, [https://institute.swissapproval.academy/] αποτελεί ένα μοντέρνο όχημα εκπαίδευσης και διασύνδεσης, των νέων ανθρώπων και όχι μόνο, με την αγορά εργασίας, εντάσσοντας στους κόλπους της, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πιστοποιήσεις ΙΕΚ, ΚΔΒΜ, καθώς και εξειδικευμένη Τεχνική αλλά και Πανεπιστημιακή εκπαίδευση. [ΑΔΕΙΑ ΙΙΕΚ: ΦΕΚ 2816/Β/05-07-2019/§2 # ΑΔΕΙΑ ΚΔΜΒ2: ΦΕΚ 2712/Β/02.07.2019/§3]
Η εταιρεία Swiss Approval Institute, είναι, όπως αναφέραμε πιο πάνω, ΜΗ Κερδοσκοπικός Οργανισμός, εκ των σπανίων μορφών δραστηριότητας στην Χώρα μας, με αυτή τη Νομική μορφή. Οι σπουδαστές και φοιτητές του Ινστιτούτου, είναι ταυSwiss Approval Institute - Ελευσίνα: Μοντέρνο όχημα εκπαίδευσης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 3τόχρονα και Μέλη αυτού, απολαμβάνοντας τα προνόμια της Μη Κερδοσκοπικής δραστηριότητας.
Το όφελος των φοιτητών και των σπουδαστών του Swiss Approval Institute, είναι ότι τα κέρδη του Νομικού Προσώπου επιστρέφουν στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση, στις εγκαταστάσεις και στην Ακαδημαϊκή εξέλιξη, προς όφελος των μελών του Ινστιτούτου.
Το SWISS APPROVAL Institute, είναι αναγνωρισμένο «ΙΕΚ» και «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης» τύπου 2, αλλά και αναγνωρισμένος Οργανισμός ειδικής Τεχνικής Εκπαίδευσης, βάσει Διεθνών Προτύπων και Προδιαγραφών.
Swiss Approval Institute - Ελευσίνα: Μοντέρνο όχημα εκπαίδευσης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 5Παρέχουμε Υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με αποκλειστικό γνώμονα την διασφάλιση των συμφερόντων των Μελών μας. Πιστεύουμε στην Διασύνδεση της εκπαίδευσης με την Αγορά. Και το σημαντικότερο όλων, εμείς εδώ στο Swiss Approval Institute, μπορούμε πραγματικά να την πετύχουμε!
Πιστεύουμε ότι η επιλογή του εκάστοτε εκπαιδευτικού αντικειμένου, πρέπει αποκλειστικά να ικανοποιεί τις μελλοντικές ανάγκες της Αγοράς. Σε μια Παγκοσμιοποιημένη Κοινότητα και Αγορά, στόχος μας είναι να παραδώσουμε στην παραγωγική δράση, “ικανούς επαγγελματίες, άριστου ήθους και τεχνικής επάρκειας”

Swiss Approval Institute - Ελευσίνα: Μοντέρνο όχημα εκπαίδευσης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας 7

Τραπεζούντος 96 & Δ. Ακρίτα, 19200 Ελευσίνα Αττικής

[18 Χλμ. Αθηνών – Κορίνθου]

+30 210 55 62 081

+30 211 10 23 900

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button