ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στον εισαγγελέα η ελλιπής αστυνόμευση στην περιοχή μας! – Μας φλόμωσε “επικοινωνία” ο υπουργός

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή μας και την εξαιρετικά προβληματική αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι την πρωτοβουλία πήραν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, καθώς «δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από πλευράς του Αρχηγείου» για τις καταγγελίες που έκανε πριν από λίγο καιρό και αφορούσε στην αστυνόμευση στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στις υπηρεσίες δεν υπάρχει η απαιτούμενη δύναμη αστυνομικών με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν. Επίσης, υποστηρίζουν ότι κυκλοφορούν και «περιπολικά «φαντάσματα» που κάποιος ή κάποιοι επινόησαν να περιπολούν δήθεν και να αστυνομεύουν» χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Γι αυτό το λόγο ενημέρωσαν την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνήσει τις καταγγελίες η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η ανακοίνωση τους καταλήγει αναφέροντας ότι «απευθυνθήκαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη διότι είναι πράγματι ο θεσμός που ο καθένας μπορεί να ακουμπήσει με εμπιστοσύνη».

Από αυτήν εδώ την εφημερίδα έχετε διαβάσει με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα την θλιβερή πραγματικότητα την οποία ζει η αστυνόμευση στην περιοχή μας, τις εκατοντάδες διαρρήξεις κάθε μήνα στην πόλη κοκ: Καθημερινό μπαράζ διαρρήξεων // “Μην “πυροβολείτε” τον αστυνομικό της γειτονιάς: Είδος υπό εξαφάνιση!” // Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι αστυνομικοί: Περιπολικά φαντάσματα τα βράδια και πρωτοφανής εξαπάτηση!!!

Δείτε πιο κάτω ένα δείγμα του ΄πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη Δυτική Αττική το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μάλιστα διά στόματος του ίδοου του υπουργού: επικοινωνία και πάλι επικοινωνία! Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορεί να κάνει η Δικαιοσύνη, αφού πολιτική αντιμετώπιση δεν υπάρχει.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button