ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Στη φάκα” 35χρονος Χαϊδαριώτης για πάνω από είκοσι ληστείες

 

Δεν πήγαινε για ζεστό ψωμί, αλλά για ζεστό χρήμα. Τα αρτοποιεία της δυτικής Αθήνας είχε βάλει στο μάτι 35χρονος Χαϊδαριώτης, κλέβοντας επιχειρήσεις και τρομοκρατώντας υπαλλήλους.

Δραστηριοποιούνταν απογευματινές ώρες, όταν η είσπραξη της ημέρας “ζέσταινε” το ταμείο. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσικλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας, και εντόπιζε-στοχοποιούσε αρτοποιεία, αλλά και άλλα καταστήματα, επιλέγοντας να βρίσκεται πίσω από το ταμείο γυναίκα. Έμπαινε  φορώντας κράνος μοτοσικλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Οι περισσότεροι του έδιναν τα χρήματα, όμως κάποιοι αντιδρούσαν και τον απωθούσαν. Μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν σε βάρος του 15 ληστείες σε Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη και Περιστέρι, καθώς και και άλλες 6 αποτυχημένες απόπειρες.

Δεν άφησε ήσυχο το Χαϊδάρι

Ειδικότερα στην πόλη μας, πριν από περίπου δέκα μέρες, κατάφερε να ληστέψει ένα αρτοποιείο στα Κουνέλια. Πριν από περίπου ένα μήνα αποπειράθηκε να ληστέψει ένα άλλο αρτοποιείο στο κεντρικό Χαϊδάρι, χωρίς όμως επιτυχία. Λόγω της πανομοιότυπης μεθόδου που χρησιμοποιούσε και των χαρακτηριστικών κινήσεων του, αναγνωρίστηκε εύκολα από τα θύματά του. Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. 

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button