ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σπηλιώτης Service – Τα πάντα για την απολύμανση

Η χαϊδαριώτικη εταιρία “Σπηλιώτης Service”, με πολυετή εμπειρία στα θέματα των απολυμάνσεων, διαθέτει άριστα εξειδικευμένο προσωπικό. Πολλοί από εμάς τους ξέρουμε και τους έχουμε χρησιμοποιήσει ήδη με άψογα αποτελέσματα και νοικοκυρεμένη δουλειά. Η “Σπηλιώτης Service” κινείται παντού στο Λεκανοπέδιο. Αλλά εμείς τους έχουμε δίπλα μας, οπότε έχουμε και το προνόμιο της ταχύτητας στην  εξυπηρέτηση.

Επαγγελματισμός και αποτέλεσμα

Όλοι οι υπάλληλοί τους ενημερώνονται διαρκώς με ειδικά σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τις νεότερες διαδικασίες εφαρμογής σε θέματα που αφορούν τις απολυμάνσεις.

Με την εμπειρία και τη γνώση τους έρχονται άμεσα στο χώρο σας, όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με απρόσκλητους επισκέπτες: κατσαρίδες, μυρμήγκια, ποντίκια, κλπ. Αναγνωρίζουν και αξιολογούν πλήρως το πρόβλημα. Και χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σκεύασμα (τζελ, παστίλιες, υγρά) δίνουν άμεση λύση, που διαρκεί σε χρόνο.

Σπηλιώτης Service - Τα πάντα για την απολύμανση 3

Ψεκάζοντας κάθε φρεάτιο, τους περιβάλλοντες χώρους, καθώς και τα σημεία όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα (υπόγεια, ντουλάπια κουζίνας κλπ.) εξουδετερώνουν και απομακρύνουν τους ανεπιθύμητους οργανισμούς.

INFO: Περραιβού 26 Χαϊδάρι, 698 65 88 384, 693 11 96 617, [email protected]Δευτέρα – Κυριακή, όλο το 24ωρο.

Σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους εστίασης (εστιατόρια ή ράφια αποθήκευσης τροφίμων) χρησιμοποιούν αποκλειστικά ειδικά φυτικά σκευάσματα, απόλυτα αβλαβή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούν είναι οικολογικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Έπειτα από κάθε εφαρμογή δίνεται πιστοποιητικό με αρ. αδείας του αρμόδιου χημικού επιστήμονά τους.

Απολύμανση σε: κατσαρίδες, ψιλό κατσαριδάκι, ψύλλους, σκόρο στην κουζίνα, οικιακές μύγες, μυρμήγκια, κουνούπια, ακάρεα, κοριούς, σφήκες, ποντικούς, αρουραίους. 

Περισσότερα εδώ.

Σπηλιώτης Service - Τα πάντα για την απολύμανση 5

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button