ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις σε 8 δρόμους στο Χαϊδάρι

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε 8 δρόμους στο  Χαϊδάρι. Τα τμήματα στα οποία ανανεώνεται το οδόστρωμα χρειάζονταν οπωσδήποτε παρέμβαση, μένουν όμως πολλά ακόμη που έχουν την ίδια ανάγκη.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί το ξύσιμο του δρόμου και η ασφαλτόστρωση σε Οδυσσέως, 28ης Οκτωβρίου, Ηρώων πολυτεχνείου και Σωκράτους. Αύριο 14 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η οδός Κολοκοτρώνη και ίσως μέσα στην εβδομάδα ολοκληρωθεί το έργο και στους ο δρόμους (αναλυτικός πίνακας στο τέλος).

Η ταυτότητα του έργου   

Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται από τον ΑΣΔΑ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Στο Χαϊδάρι καθυστέρησε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής η υλοποίησή του, σε σχέση με άλλους γειτονικούς Δήμους, λόγω των εκτεταμένων έργων του ΟΤΕ σε όλους τους δρόμους της πόλης από πέρυσι την άνοιξη.

Το συνολικό εμβαδόν που αναλογεί στο Χαϊδάρι είναι περίπου 12.000 τ.μ. Συγκεκριμένα, τα τμήματα των οδών όπου θα εκτελεστούν εργασίες, με βάση την επικαιροποιημένη πρόταση, είναι:

  • Κολοκοτρώνη (από Καραϊσκάκη έως Πλαταιών, 320 μέτρα)
  • Σάμου (από Πόντου έως Καραϊσκάκη, 160 μέτρα)
  • Ηρώων Πολυτεχνείου (από Γεωργίου Παπανδρέου έως Μπουμπουλίνας, 310 μέτρα)
  • Σωκράτους (από Άνδρου έως Ηρώων Πολυτεχνείου, 320 μέτρα),
  • Κύπρου( από Λεωφόρο Αθηνών έως Δόξης, 160 μέτρα)
  • Κορυτσάς (από Σπάρτης έως Ανεξαρτησίας, 260 μέτρα)
  • 28ης Οκτωβρίου (από Ικάρων έως Μιλτιάδου, 100 μέτρα)
  • Οδυσσέως (από Ιερού Λόχου έως Πλουμπίδη, 130 μέτρα)

Πρώτη προσπάθεια

Σε παλαιότερο δημοσίευμά μας (26 Ιουνίου 2017) στέλεχος της δημοτικής αρχής είχε πει στην εφημερίδα μας ότι με δεδομένα τα μεγάλα-χρονίζοντα προβλήματα σε πάρα πολλούς δρόμους της πόλης μας, προγραμματίζεται από το Δήμο συνολική εργολαβία για την υλοποίηση εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Ίδωμεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

– Γιατί καθυστερούν οι ασφαλτοστρώσεις στο Χαϊδάρι;

– Ποιοι είναι οι 8 δρόμοι της πόλης που θα ασφαλτοστρωθούν

Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις σε 8 δρόμους στο Χαϊδάρι 3 Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις σε 8 δρόμους στο Χαϊδάρι 5 Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις σε 8 δρόμους στο Χαϊδάρι 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button