ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 11/3, Πλατεία Δημαρχείου: Κινητοποίηση για τη φρίκη στα Τέμπη

Φορείς και σωματεία της πόλης διοργανώνουν αύριο Σάββατο 11/3 συγκέντρωση για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη.

Επαγγελματικός και Εμπορικός Σύλλογος Χαϊδαρίου

Το ΔΣ του συλλόγου μας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν  στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων της πόλης, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 11:00πμ στην πλατεία Δημαρχείου του Χαϊδαρίου για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη.

Παίρνουμε θέση δίπλα στα παιδιά μας!

Παίρνουμε θέση πλάι στις χιλιάδες εργαζομένων, νέων, φοιτητών, μαθητών που συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη!

Η οργή μας πλέον ξεχειλίζει. Δε θα επιτρέψουμε το έγκλημα αυτό να ξεχαστεί. Δε θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες που έχουν όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τα τελευταία χρόνια.

Ξέρουμε ότι για το δυστύχημα στα Τέμπη δεν φταίει ούτε η κακιά η ώρα, ούτε το ανθρώπινο λάθος, ούτε η αναποτελεσματικότητα του κράτους. Φταίει η πολιτική αυτή που όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα στο κόστος για την ασφαλή λειτουργία των τρένων  και το κέδρος των επενδυτών, διαλέγει το 2ο.

 Άλλωστε όταν πρόκειται για τα κέρδη των λίγων, αυτό το κράτος  είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αφού με ένα κλικ βγάζει λαϊκά σπίτια σε πλειστηριασμούς. Επίσης δείχνει τρομερά αντανακλαστικά και κόβει το ρεύμα ακόμα και σε σχολεία, επειδή ο Δήμος άφησε απλήρωτους λογαριασμούς, την ίδια στιγμή που με κάθε τρόπο εξασφαλίζει φθηνό ρεύμα για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Γι’ αυτό συνεχίζουμε!

Δε θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι!

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση στο Χαϊδάρι το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 11.00 στην πλατεία Δημαρχείου και την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12.00 στο Σύνταγμα.

…………………………………………………

Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου καλεί τους φορείς της πόλης, συλλόγους γονέων, τα μαθητικά συμβούλια των σχολείων, τα σωματεία, να πάρουν απόφαση και να συμμετέχουν σε κινητοποίηση, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 11:00πμ στην πλατεία Δημαρχείου του Χαϊδαρίου.

Γιατί συνεχίζουμε!

Συνεχίζουμε γιατί μετράμε θύματα και νεκρούς από αυτή την πολιτική, γιατί, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, έχουν ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες, τα τρένα, με αποτέλεσμα  ο σχεδιασμός να γίνεται με βάση την κερδοφορία τους, και όχι την ασφάλεια και τις ζωές μας.  Για ακόμα μία φορά, στήνονται επιτροπές για να “συγκαλύψουν” τις εγκληματικές αυτές ευθύνες και να μιλήσουν, πάλι, για ανθρώπινο λάθος. Όμως όπως φώναξαν τα παιδιά μας και μεις μαζί με αυτά  “στερεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί”.

Την ίδια στιγμή που θρηνούμε για τους αδικοχαμένους, απειλούνται σχολεία στο Χαϊδάρι, με διακοπή ρεύματος, γιατί, τα χρήματα που,  έτσι κι αλλιώς δεν αρκούν για να καλυφτούν οι στοιχειώδεις ανάγκες τους, έρχονται και αργοπορημένα!!

Είναι το ίδιο νόμισμα μίας πολιτικής, και ενός κράτους, που κοστολογεί τις ανάγκες μας, των παιδιών μας και τις δικές μας, και δεν τις καλύπτει γιατί είναι ασύμφορες, ίσα ίσα για να αυγαταίνουν τα κέρδη των ιδιωτικών συγκοινωνιών, της ιδιωτικής ΔΕΗ και πάει λέγοντας.

 Φτάνει πια! “το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή

καμία ανοχή και συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη,

να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοιχοι των κρατικών εγκλημάτων κι όχι να κρύβονται πίσω από “δήθεν” ανθρώπινα λάθη.

Όλοι στην κινητοποίηση, Σάββατο, 11 Μάρτη στις 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Και οι δρόμοι παγίδες, γεμάτοι λακκούβες κάθε μέρα είναι και ένα ατύχημα.. Όταν ψηφίζατε τόσα χρόνια τους ίδιους κλέφτες, και που θα τους ξαναψηφίσετε, τώρα θα κάνετε κινητοποίηση.. Τώρα είναι αργά.. Δεν γυριζουν πίσω οι χαμένες ψυχές.. Διαδήλωση σήμερα και στις εκλογές τους ίδιους κλέφτες.. Γελοίοι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button