ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Rapid test: Τεράστια ουρά στο Αιγάλεω για δωρεάν έλεγχο

Εκατοντάδες κόσμου από το πρωί στην Πλατεία Εσταυρωμένου. Μόνο δύο οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σήμερα στην Αθήνα, μετά τα γιορτινά τραπέζια και ενώ η μετάλλαξη Omicron εκτοξεύει στα ύψη τα κρούσματα στη χώρα

Τεράστιες είναι σήμερα οι ουρές από τους πολίτες στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνουν ένα rapid test για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικές είναι εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του OPEN, από την πλατεία του Αιγάλεω, όπου από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, περιμένοντας υπομονετικά να υποβληθούν σε τεστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, λόγω της προσέλευσης του κόσμου, η διενέργεια τεστ ξεκίνησε πέντε λεπτά νωρίτερα από τις 9.00 (δηλαδη την προγραμματισμένη ώρα έναρξης) ενώ οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ εκτιμούν ότι μέχρι τις τρεις που θα βρίσκονται στο σημείο μπορεί να εξυπηρετήσουν έως και 700 άτομα. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους αποφάσισαν σήμερα να μεταβούν στο Αιγάλεω για προληπτικούς λόγους, επειδή αύριο επιστρέφουν στη δουλειά, ενώ άλλοι είπαν στην κάμερα του Open ότι εμφάνισαν συμπτώματα και γι’ αυτό θέλησαν να κάνουν τεστ.

Αντίστοιχη εικόνα και στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου βρίσκεται η άλλη κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button