ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία 58χρονη Χαϊδαριώτισσα εκπαιδευτικός

Απεβίωσε σήμερα Κυριακή 2/1 στις 8 το πρωί η Χαϊδαριώτισσα εκπαιδευτικός Ανδρομάχη Πρέπη, η οποία νοσούσε από covid. Ζούσε και υπηρετούσε σε γυμνάσιο στη Ρόδο.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, εισήχθη στο Νοσοκομείο της Ρόδου και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών,  έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος, την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς της.

Μιλώντας στη εφημερίδα “Ροδιακή” ο διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, Γρηγόρης Ρουμάνης, είπε ότι η 58χρονη εκπαιδευτικός ήταν ανεμβολίαστη. Είχε νοσήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες από κορωνοϊό, εισήχθη στην ειδική μονάδα του Νοσοκομείο της Ρόδου (Μονάδα Λοιμώξεων) και έπειτα από μερικές μέρες διασωληνώθηκε. 

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού η 58χρονη εκπαιδευτικός έχασε δυστυχώς τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας των επιπλοκών.

Η 58χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία, αλλά και εξαιρετική εκπαιδευτικός. Μεγάλωσε στο Δάσος. Στην πόλη μας είχε διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button