ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Θέλουμε δήμους που θα παλεύουν για το λαό” (video)

 

Στα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας και των εργασιακών σχέσεων στους δήμους, αναφέρθηκε από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος. Χαρακτηριστικά τόνισε πως οι πολίτες ζουν την ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, ανασφάλεια για το μέλλον.

Τόνισε πως οι πρώτοι και πρόθυμοι που άρχισαν να υλοποιούν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας ήταν οι δήμοι με πρωτοπόρους αυτούς της δυτικής Αττικής, που είχαν το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας. Είπε ότι «θέλουν εργαζόμενους που να συμβιβάζονται με τα λίγα και να ικανοποιούνται με ένα κομμάτι ψωμί που τους δίνετε» και επισήμανε πως στις κινητοποιήσεις που κάνουν οι εργαζόμενοι των οκτάμηνων, εκτός από τους δημάρχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δυστυχώς η πλειοψηφία των δημάρχων δεν συμπαραστάθηκε στα αιτήματα των εργαζόμενων.

«Όλη αυτή την κοινωνική πίεση την γνωρίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις οι δήμοι με τις στοιχειώδεις, υποστελέχωμένες υπηρεσίες και τα ελάχιστα χρήματα που έχουν απομείνει στους προϋπολογισμούς μετά τις περικοπές που γίνονται κάθε χρόνο» είπε ο Μ. Σελέκος.

Καταλήγοντας, ο Μ. Σελέκος, υπογράμμισε πως «εμείς σαν “Λαϊκή Συσπείρωση” θέλουμε δήμους που θα παλεύουν κατά της ανεργίας και θα στηρίζουν τους αγώνες εργαζομένων, διεκδικώντας παράλληλα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button