ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ο Δήμος πού είναι; Σκοτάδι και κλοπές”

Η συμπολίτισσα Λ.Π.-Κ. καταγγέλλει ότι η γειτονιά της τα βράδια είναι βυθισμένη στο σκοτάδι. Στις απόπειρες κλοπής απαντούν με δικό τους φωτισμό με προβολείς. “Ο Δήμος πού είναι;”
Είμαι δημότης Χαϊδαρίου από την κοιλιά της μάνας μου και έχω σπίτι επί της Ιεράς Οδού τα τελευταία 29 χρόνια. Η περιοχή είναι παρατηρημένη από τον προηγούμενο δήμαρχο και έχουμε πολλά παράπονα για την φωταγώγηση. Από το 2ο Δημοτικό και το παρκάκι του μέχρι τα φανάρια στα Κουνέλια υπάρχουν 4 λάμπες που είναι μόνιμα καμένες! Στις 5 Ιανουαρίου έκαναν απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι μου και υπάρχει καταγραφή στην Αστυνομία.
Ο Δήμος πού είναι; Μόνο για την λεζάντα ότι κάνει κάτι; Πάλι ανύπαρκτος αποδείχτηκε. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί δραματικά, δεν υπάρχει αστυνόμευση ούτε επαρκής φωτισμός. Έχουμε μικρά παιδιά στα σπίτια μας, τι θα συμβεί αν είμαστε μέσα με αυτά όταν μπουν; Μιλήσαμε με το τμήμα παραπόνων σήμερα και η απάντηση ήταν ότι έχουν γίνει και γίνονται συνέχεια παράπονα… Αυτή την στιγμή ανάβουμε προβολείς με αισθητήρα κάθε βράδυ εξαιτίας της δημοτικής ανεπάρκειας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button