ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η κυβίστηση της δημοτικής αρχής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ορισμός της κυβίστησης (κοινώς κολοτούμπας)

"Η κυβίστηση της δημοτικής αρχής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη" 1Θα θέλαμε να θυμίσουμε, έτσι για την ιστορία, κάποια γεγονότα σε σχέση με τη μεταφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο πρώην «ΑΙΘΡΙΟ».

Πρώτον: Στις 5/2/2019 στη συνεδρίαση του Δ.Σ., η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης εισηγείται να μεταφερθεί η Δημ. Βιβλιοθήκη στο «ΑΙΘΡΙΟ», λίγες μόνο ημέρες αφού της παραδόθηκαν τα κλειδιά από τον ιδιώτη, λόγω ακαταλληλότητας του χώρου στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ.
Αυτή την εισήγηση, η παράταξη του κ. Ντηνιακού την καταψήφισε…

Δεύτερον: Η βιβλιοθήκη μεταφέρθηκε πολύ σύντομα και συντεταγμένα (με συμμετοχή του κόσμου εθελοντικά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας), αφού οποιαδήποτε μεγαλύτερη καθυστέρηση θα διατάρασσε τον προγραμματισμό τόσων μελών και ειδικά των μαθητών που θα έδιναν εξετάσεις.

Τρίτον: Τα εγκαίνια έγιναν με συγκινητική συμμετοχή του κόσμου. Ο κ. Ντηνιακός όμως ήταν απών…

Τέταρτον: Επειδή ο νέος χώρος είναι υπέροχος, η μεγάλη επισκεψιμότητα γέννησε την ανάγκη πολύ γρήγορα για επέκταση του ωραρίου με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό έγινε… ήδη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πέμπτον: Από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Ντηνιακός επανέφερε -απειλητικά θα λέγαμε- τη θέση που είχε “να φύγει η Βιβλιοθήκη από το « ΑΙΘΡΙΟ”, όταν βρεθεί άλλος χώρος”.

Τώρα τον βλέπουμε να καμαρώνει μέσα στο χώρο τον οποίο ” δεν θα απέρριπτε την ιδέα”, όπως είχε πεί, “να γυρίσει στα χέρια της υγιούς επιχειρηματικότητας” ή “να γίνει δομή για τις ευπαθείς ομάδες” π.χ. να μοιράζεται δωρεάν φαγητό στους πτωχούς, μπροστά στην τεράστια βιτρίνα, σαν ρωμαϊκό θέαμα ας πούμε…

Ειλικρινά χαιρόμαστε για την μεταστροφή της θέσης που είχε η παράταξη του κ. Ντηνιακού, που επιτέλους παραδέχεται την ορθότητα της απόφασης του πρ. Δημάρχου κ. Σελέκου και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

4/11/2019
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button