ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Γίνονται ρουσφέτια στον φωτισμό” – Η απάντηση προϊσταμένης του Δήμου

Λάβαμε μήνυμα κατοίκου της οδού Πύλου (αναφέρει ότι εκφράζει και άλλους δημότες) το οποίο καυτηριάζει την εκ μέρους του Δήμου προνομιακή για κάποια σπίτια τοποθέτηση φωτιστικών. Θέσαμε το ζήτημα υπόψη της κ. Παναγιωτάκου, προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, το όνομα της οποίας αναγράφεται στην επιστολή, η οποία μας απάντησε πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται προς όφελος όλων των κατοίκων.

Η επιστολή της αναγνώστριας: 

Οι κάτοικοι της οδού Πύλου καταγγέλλουμε την κατάφωρη αδικία που γίνεται εις βάρος των πολιτών… Ξαφνικά κολόνα της ΔΕΗ, στην Πύλου 16, απέκτησε πρόσθετη λάμπα που φωτίζει ιδιόκτητο δρόμο και συγκεκριμένες ιδιοκτησίες. Γιατί θα πρέπει τα δημοτικά τέλη να επιβαρύνουν τους υπόλοιπους κάτοικους; Για να φωτίζονται οι ιδιόκτητες οικίες και οι ιδιόκτητοι δρόμοι; Μήπως γιατί οι συγκεκριμένες οικίες αφορούν συγγενικά πρόσωπα πρώην δημάρχου; Η συγκεκριμένη κολόνα της ΔΕΗ, με την ανοχή της γειτονιάς τόσα χρόνια, ήταν γυρισμένη προς αυτές τις οικίες και τον ιδιόκτητο δρόμο.

Προς λύπη όλων και ενώ περιμέναμε κάποια στιγμή να τη στρέψουν προς το δρόμο, όπως μας είχαν υποσχεθεί, όταν θα  άλλαζαν το σύστημα  φωτισμού, σήμερα ήρθαν κατ’ εντολή της κυρίας Παναγιωτάκου και αφού άλλαξαν το φωτισμό του Δημοτικού δρόμου πρόσθεσαν και δεύτερη λάμπα πάνω στην προαναφερθείσα κολόνα.

Ρωτάμε: Γιατί αυτή η διάκριση προς τους υπόλοιπους κατοίκους της γειτονιάς; Γιατί δε φωτίστηκε ολόκληρη η  Πύλου, η οποία έχει πολύ χαμηλό φωτισμό και τα γύρω στενά; Γιατί θα πρέπει εμείς οι δημότες να πληρώνουμε αυτά τα δημοτικά τέλη φωτισμού, εφόσον εξυπηρετούνται συγκεκριμένοι κάτοικοι αυτής της οδού;

Ζητάμε είτε την απομάκρυνση της άσκοπα τοποθετημένης λάμπας είτε -εφόσον εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα- να φωτίσετε όλον τον δρόμο καταλλήλως.

Η απάντηση της κ. Παναγιωτάκου:

Το «Χαϊδάρι Σήμερα» έθεσε υπόψη της προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κ. Γιώτας Παναγιωτάκου, την παραπάνω επιστολή και αυτή μας απάντησε τα εξής: «Η υπηρεσία τη λαμβάνει υπόψη της. Θα προχωρήσει στην αναγκαία διερεύνηση, θα συνεννοηθεί με τη διοίκηση του Δήμου και θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το συμφέρον όλων των κατοίκων και όχι να εξυπηρετηθούν κάποια συγκεκριμένα άτομα».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button