ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Χαϊδάρι Σήμερα” – Η ενημέρωση σε αριθμούς, τη χρονιά που πέρασε

Οι δύο πίνακες από το διαχειριστικό της ιστοσελίδας μας δείχνουν τη δυναμική της στη χρονιά που μας πέρασε.  

"Χαϊδάρι Σήμερα" - Η ενημέρωση σε αριθμούς, τη χρονιά που πέρασε 3
Πίνακας 1, συνολικά στατιστικά στοιχεία 2019.
"Χαϊδάρι Σήμερα" - Η ενημέρωση σε αριθμούς, τη χρονιά που πέρασε 5
Πίνακας 2, στατιστικά Δεκεμβρίου 2019.

Μπορείτε να μελετήσετε διάφορους ενδιαφέροντες αριθμούς για το σύνολο του 2019 στο πρώτο γράφημα. Για τον περασμένο Δεκέμβριο στον δεύτερο. Ενδεικτικά, είχαμε πάνω από 4.000.000 προβολές σελίδας, με διαρκώς αυξανόμενη τάση. Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποδοθεί στο γεγονός ότι το πρώτο μισό του έτους ήταν προεκλογικό, καθώς στο δεύτερο είχαμε ακόμη περισσότερες αναγνώσεις, όπως δείχνει το στατιστικό του Δεκεμβρίου. Μεγάλος είναι και ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών της ιστοσελίδας. Μπορεί να πει κανείς ότι περιλαμβάνει όλους τους Χαϊδαριώτες (άλλωστε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αριθμούμε συνολικά περίπου 29.000 ακολούθους, σχεδόν όλο τον ενεργό πληθυσμό της πόλης), αλλά έχει και ευρύτερη εμβέλεια στη Δυτική Αθήνα και όχι μόνο.

Με αρκετή δόση βεβαιότητας (με βάση σχετικό συγκριτικό πίνακα του facebook) μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες σελίδες -αν όχι η πρώτη- σε αλληλεπίδραση (σχόλια αναγνωστών, αναδημοσιεύσεις κτλ.) και παρεμβατικότητα σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, θεωρούμε ως μεγαλύτερη επιτυχία μας το ότι δίνουμε με διάφορους τρόπους βήμα στον δημότη, για να εκφράσει άποψη σε όσα τον αφορούν. Είμαστε περήφανοι για διαλόγους στο διαδίκτυο σχετικούς με προβλήματα της πόλης, που έχουν αναπτυχθεί με αφορμή άρθρα μας, με ποιότητα άποψης και προτάσεων.  

Η εφημερίδα μας στηρίζεται οικονομικά στην προβολή επιχειρήσεων, χωρίς καμία κρατική διαφήμιση. Το 2018 – 2019 ήταν η πρώτη φορά που πήραμε έργο από τον Δήμο Χαϊδαρίου. Καλούμε τους Χαϊδαριώτες να ενισχύσουν με τη συνδρομή τους το “Χαϊδάρι Σήμερα”, ώστε να αναπτύξει περισσότερο την προσπάθειά του, μένοντας ανεξάρτητο οικονομικά. Όπως όλα τα προϊόντα, η ενημέρωση κοστίζει σε χρήμα και χρόνο. Το Χαϊδάρι και την έχει ανάγκη και την αξίζει.  

Από όλη την ομάδα του “Χαϊδάρι Σήμερα” χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με ακόμη περισσότερη ενημέρωση και δημιουργικό διάλογο, που αποτελούν την αφετηρία και τη φωνή της πόλης, στον αγώνα για να πάει μπροστά..

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button