ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πώς θα γίνει ο σταθμός Μετρό “Δημοτικό Θέατρο” στον Πειραιά

Στην τελική ευθεία περνούν τα έργα για την επέκταση του Μετρό στον Πειραιά. Σε επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στο εργοτάξιο του σταθμού “Δημοτικό Θέατρο” έγινε για μία ακόμα φορά αναφορά για την ολοκλήρωση και παράδοση σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2022.

Μέχρι σήμερα η Γραμμή 3 φτάνει μέχρι τη Νίκαια, ενώ με την ολοκλήρωσή της η διαδρομή από την Αγία Μαρίνα μέχρι το λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά, στο σταμό “Δημοτικό Θέατρο” θα είναι περίπου 15 λεπτά.

Το έργο της επέκτασης της Γραμμής 3 από τη Νίκαια μέχρι το Δημοτικό Θέατρο περιλαμβάνει τους σταθμούς Μανιάτικα, Πειραιάς και Δημοτικό Θέατρο. Οι τρεις σταθμοί θα καλύψουν πυκνοκατοικημένες περιοχές του Πειραιά, ενώ ο τερματικός σταθμός είναι στην καρδιά της επιχειρηματικής και εμπορικής ζωής της πόλης.

Με την επέκταση αυτή η Γραμμή 3 θα ενώνει το κέντρο και το λιμάνι του Πειραιά με το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια προάστια και το αεροδρόμιο με μία γραμμή η οποία θα φτάνει σε μήκος σχεδόν τα 50 χιλιόμετρα.

Πώς θα γίνει ο σταθμός Μετρό “Δημοτικό Θέατρο” στον Πειραιά 3

Δείτε φωτογραφίες από το πώς θα γίνει ο σταθμός “Δημοτικό Θέατρο” & σε τι φάση βρίσκονται σήμερα τα έργα (πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση).

Πηγή: ypodomes.com

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button