ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πώς γίνεται παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά;”, λένε οι γονείς του 28χρονου Χαϊδαριώτη που πέθανε στη Σύρο

Δεν έχει παρηγοριά το πένθος των γονιών του 28χρονου Κώστα Φελουτζή, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα στη Σύρο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε (βλέπε Χαϊδαριώτης ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε στη Σύρο).

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και είπε πως ο γιος της, Κωνσταντίνος, έπαθε ανακοπή ενώ κατήγγειλε αμέλεια των γιατρών που τον εξέτασαν. 

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», είπε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση κι ετοιμαζόταν να προχωρήσει τη ζωή του με την κοπέλα του, μετά από αυτό πήγε κανονικά στην προπόνησή του, αλλά δεν μπορούσε να τη βγάλει γιατί λαχάνιαζε.

Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού το πρωί σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που τον είχε βρει καλά», είπε.

Ωστόσο, τη Δευτέρα ο 28χρονος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ταχυκαρδίες και ο καρδιολόγος τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. «Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασεθνοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει», είπε συντετριμμένη η μητέρα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του ζήτησε δικαίωση για το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι για τον θάνατό του οφείλεται η αμέλεια του γιατρού που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και δεν τον κράτησε εκεί. «Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Θέλω να μάθω γιατί πέθανε το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε τη ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε, κλαίγοντας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button