ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέα νεαρών πετάει αντικείμενα το βράδυ σε σπίτια

Σε εφηβικές εκτροπές αναφέρεται συμπολίτης από το Δάσος σε μήνυμα που έστειλε στην εφημερίδα μας. Κάποιοι νεαροί έχουν κάνει παιχνίδι τη ρίψη νεραντζιών και άλλων αντικειμένων σε σπίτια μέσα στη νύχτα, προκαλώντας αναστάτωση στους ενοίκους. Η περιοχή όπου συμβαίνει αυτό, όπως μας λέει ο αναγνώστης, είναι γύρω από την Αθανασίου Διάκου και την Σατωβριάνδου.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει:

Εδώ και μερικές μέρες, περίπου μία εβδομάδα, κάθε βράδυ μια ομάδα εφήβων, έξι άτομα, πετάει αντικείμενα και φρούτα στα παράθυρά μας. Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και παρόλο που έχουν καταγραφεί από κάμερες συνεχίζουν ανενόχλητοι. Παρακαλώ για την αναφορά σας, μήπως και φτάσει στα αυτιά των γονιών τους, για να γλυτώσουμε. Κάθε μεσάνυχτα πεταγόμαστε εμείς και τα παιδιά μας και γεμίζουν οι τοίχοι με χυμούς από τα φρούτα και εκδορές από αντικείμενα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που από το Δάσος μας έρχονται αναφορές σε εφηβική παραβατικότητα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να “δαιμονοποιείται”, αλλά ούτε φυσικά και να αφήνεται να κυλάει χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button