ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Παρακμή και νεποτισμός να λάβουν τέλος!”

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, την Θεοδώρα (Δώρα) Μαρινοπούλου, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτισσα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα με σημαντική προϋπηρεσία στον χώρο της ένδυσης, αφού σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνη Πωλήσεων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παλαιότερα απασχολούνταν σε οικογενειακή επιχείρηση με ιδιαίτερη παράδοση στο ρούχο.

Με την προσχώρηση της Δώρας, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις με μια ακόμη ενεργή (στις εκλογές του 2014 είχε κατέλθει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού) και ανιδιοτελή δημότισσα ώστε ΜΑΖΙ να αγωνιστούμε για να γίνει πράξη η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Μαρινοπούλου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Η  συστηματική εικόνα παρακμής που παρουσιάζει η πόλη μας και η ανοιχτή “πληγή” του νεποτισμού που την συνοδεύουν, πρέπει να λάβουν ένα ηχηρό ΤΕΛΟΣ.

Για να γίνουν αυτά πράξη, είναι απαραίτητο να αναλάβουν τις τύχες της πόλης, άνθρωποι με ήθος, αξίες και διάθεση για σκληρή «δουλειά» , άνθρωποι αντάξιοι του δήμου που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.

Ήρθε η ώρα να εμπιστευθούμε μια ομάδα νέων ανθρώπων που στις εκλογές του  2019 έκανε το πρώτο, αποφασιστικό βήμα με επικεφαλής έναν έντιμο, δυναμικό και έμπειρο άνθρωπο στα τοπικά δρώμενα, τον Αποστόλη Θεοφίλη και να του δώσουμε την ευκαιρία από την θέση του δημάρχου, να χαράξει μια νέα, δημιουργική αρχή για την πόλη μας. 

Για τους λόγους αυτούς , αποφάσισα να συμμετάσχω και να συμβάλλω  ενεργά στον ανιδιοτελή αγώνα του Αποστόλη θεοφίλη ώστε να οδηγήσουμε επιτέλους «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».

Με την κοινωνία μπροστά, συνεχίζουμε να διεκδικούμε μια πόλη ΑΝΟΙΧΤΗ  στους πολλούς και όχι σε λίγους, εκλεκτούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button