ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Βαβουλάς” outlet κοντά μας. Ανανεώνουμε το στυλ μας ποιοτικά και οικονομικά!

Το εργοστάσιο υποδημάτων “Βαβουλάς”, του οποίου τα παπούτσια έχουμε λατρέψει και έχουμε φορέσει, για την υψηλή ποιότητα, τη διαχρονικότητα και το ντιζάιν, εγκαινίασε το νέο του outlet και μάς καλεί να ανακαλύψουμε τις μοναδικές προσφορές που κρύβει το πρατήριο εργοστασίου υποδημάτων.

Όλα τα υποδήματα της εταιρείας κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές στο σύγχρονο εργοστάσιο της Χαϊδαριώτικης οικογένειας. Πρόκειται λοιπόν μόνο για ελληνικό παπούτσι και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!!!

Στο πρατήριο θα βρείτε προσφορές προϊόντων δειγματολογίου σε Νο.37, καθώς και υποδήματα σε όλα τα μεγέθη, σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Χαϊδάρι Σήμερα "Βαβουλάς" outlet κοντά μας. Ανανεώνουμε το στυλ μας ποιοτικά και οικονομικά! 1Υψηλή ποιότητα και αισθητική. Άριστη εφαρμογή, που προορίζονται να συνοδεύσουν κάθε γυναίκα σε όλες της τις δραστηριότητες.

Ανανεώνουμε το στυλ μας ποιοτικά και οικονομικά!

 

info
Λεωφ. Αθηνών 182 & Κάδμου 1, 12136-Περιστέρι
Τηλ. επικοινωνίας 2105766022 – 2105751304
Ωράριο λειτουργίας : 09:00-16:00, Σάββατο: 09:00-14:00

 

             

Παπούτσι  με  ιστορία   
Ξετυλίγοντας το νήμα της ενασχόλησης της εταιρείας ΒΑΒΟΥΛΑ με την κατασκευή υποδημάτων, φτάνουμε σε βάθος τεσσάρων γενεών.
Η τρίτη γενεά –από το 1959 και έπειτα– περνά από τη χειροποίητη κατασκευή σε οργανωμένη παραγωγή γυναικείων υποδημάτων πολυτελείας.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, στοχεύοντας σε μια πιο άμεση επικοινωνία με τον καταναλωτή, η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα λιανικής στη στοά Χατζηχρήστου στην Αθήνα. Ακολουθεί το δεύτερο κατάστημα στον Πειραιά και το 1965 το τρίτο, στο νούμερο 18 της οδού Ερμού.
Σήμερα η εταιρία ΒΑΒΟΥΛΑΣ διαθέτει τα προϊόντα που κατασκευάζει στη σύγχρονη παραγωγική της μονάδα σε αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική, καθώς και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, με το σύστημα franchising και corners, ενώ εξάγει μικρές συλλογές στην Κύπρο και στην Ελβετία.
Στο πέρασμα των ετών και σε πείσμα των καιρών, η εταιρεία ΒΑΒΟΥΛΑΣ παραμένει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με σταθερό πάθος για δουλειά. Οδηγούμενη από διάθεση για αναζήτηση, πάντα σε επαφή με τη διεθνή μόδα, αλλά και  τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προτείνει και προσφέρει υποδήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και άριστης εφαρμογής, που προορίζονται να συνοδεύσουν κάθε γυναίκα σε όλες της τις δραστηριότητες.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button