ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Καραμπόλα 4 ΙΧ στο ύψος της Χαλυβουργικής

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, που αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Τρίτη, με την Τροχαία να έχει λάβει αυξημένα μέτρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, από την Αττική αναχώρησαν περί τα 700.000 ΙΧ, με τις Αρχές να μιλούν για τη «μεγαλύτερη έξοδο» στη μετά – Covid εποχή.

Η κίνηση στους δύο εθνικούς δρόμους (Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας) μετά το μεσημέρι της δευτέρας του Πάσχα είναι αυξημένη, με μικρές ανασχέσεις σε κάποια σημεία. Ωστόσο δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. 

Ουρές αυτοκινήτων παρατηρήθηκαν μετά τα διόδια της Κορίνθου και σε αυτά της Ελευσίνας, όπως και πριν την Κακιά Σκάλα, από εκδρομείς που προτίμησαν να επιστρέψουν σήμερα για να αποφύγουν την κίνηση της Τρίτης, που αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Καραμπόλα 4 ΙΧ στο ύψος της Χαλυβουργικής 3

Γύρω στις τις 17.30 σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων ΙΧ στο ρεύμα εισόδου, στο ύψος της Χαλυβουργικής, που προκάλεσε μικρό μποτιλιάρισμα. Έγιναν μόνο μικρές υλικές ζημιές χωρίς τραυματισμό.

Η Τροχαία είναι σε επιφυλακή και αναμένει αύξηση της κίνησης αργά το απόγευμα σήμερα, ενώ η επιστροφή εκτιμάται πως θα κορυφωθεί αύριο Τρίτη του Πάσχα, που είναι και η τελευταία ημέρα των αργιών, καθώς λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, αύριο είναι κλειστά τα καταστήματα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button