ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός: «Ορίστε το σχέδιο για να έχουν άμεσα οι πολίτες τα οφέλη του ΚΕΠ Υγείας»

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός επανέρχεται στην πρότασή του για τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Χαϊδάρι, ανταπαντώντας στη δημοτική αρχή με το επιχείρημα πως “είναι φανερό ότι δεν γνωρίζει τι είναι το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία”. Επίσης παρουσιάζει τη συγκεκριμένη πρόταση.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Βαγγέλη Ντηνιακού:

Με καθυστέρηση πολλών ημερών, γιατί προφανώς απολάμβανε τις θερινές διακοπές της, εκτός και αν χρειαζόταν πολλή φαιά ουσία για να πιάσει η παραπληροφόρηση, η Δημοτική Αρχή Σελέκου, για άλλη μία φορά, παραφράζει και παρερμηνεύει ενέργειες και Δελτία Τύπου της παράταξής μας, με αποκλειστικό στόχο να παραπλανήσει τους Δημότες.

Εμφανώς ενοχλημένη από τις πρωτοβουλίες μας, μας εγκαλεί ακόμα και για το προφανές, την προσπάθειά μας να ενημερωθούν οι Δημότες μέσα στοn 15 Αύγουστο για τη λήψη μέτρων προστασίας τους από τα κουνούπια, καθώς ο Δήμος ως όφειλε δεν το είχε πράξει.

Ενοχλήθηκαν ακόμη και για το ερώτημά μας, εάν όντως έγιναν ψεκασμοί προκειμένου να μειωθεί η δικαιολογημένη ανησυχία των συμπολιτών μας για τα περιστατικά του ιού του Δυτικού Νείλου.

Επίσης για να εμφανίσει κάποιο κοινωνικό έργο της, παραθέτει τις πράγματι φιλότιμες αλλά αποσπασματικές προσπάθειες του υπηρεσιακού  προσωπικού σε θέματα προστασίας της υγείας, επιβεβαιώνοντας όμως έτσι ακριβώς αυτό που εμείς δηλώνουμε. Ότι γι’ αυτό το σκοπό λείπει ένας Κεντρικός Μηχανισμός από την πόλη μας. Και αυτός ο μηχανισμός θα μπορούσε να δημιουργηθεί με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Ακόμη, για να καλύψει την ανυπαρξία γενικότερου έργου της στην πόλη δεν παραλείπει τη γνωστή καραμέλα «μετάθεσης ευθυνών και αρμοδιοτήτων στο Κράτος και στην Κεντρική Διοίκηση”.

Δυστυχώς, μετά από μία ολόκληρη 4ετία και διανύοντας ένα bonus 5ο έτος διοίκησης Σελέκου -για το οποίο εδώ συμφωνούμε ότι πράγματι «ευθύνεται» η Κεντρική Διοίκηση- είναι πλέον γεγονός ότι ύστερα από 20 χρόνια στείρας κομματικής αντιπολίτευσης η Δημοτική Αρχή Σελέκου «αποκαλύφθηκε» και αποδείχθηκε γυμνή σε όλες τις εκφάνσεις της, αντιφατική και υποκριτική σε λόγια, σε έργα και σε πράξεις.

Αποτυχημένη σε όλα και απαξιωμένη στην κοινή γνώμη της πόλης μας, προσπαθεί με δελτία Tύπου να παρουσιάσει έργα που δεν υπάρχουν και να ανακαλύψει ενόχους για την ανικανότητα της.

Οι Χαϊδαριώτες δεν ζουν σε άλλη πόλη, βιώνουν καθημερινά την απουσία του Δήμου και στα μικρά και στα μεγάλα θέματα. Κάνουν συγκρίσεις με άλλους Δήμους και κανείς πλέον δεν μπορεί με λόγια να τους εξαπατήσει.

Από το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική αρχή είναι φανερό ότι δεν γνωρίζει τι είναι το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία, ΚΕΠ Υγείας, και ότι είναι απαραίτητο για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Για το λόγο αυτό καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας με τη μορφή παρουσίασης για άμεση αξιοποίησή της από τη Δημοτική Αρχή και πληρέστερη ενημέρωση των Συμπολιτών μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Απάντηση του Δήμου Χαϊδαρίου σε άρθρο του Βαγγέλη Ντηνιακού για την υγεία

“Άμεση δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Χαϊδάρι”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button