ΓΕΥΣΕΙΣΕΥ ΖΕΙΝ

Ώρα για “Θάλασσα” και καλή Σαρακοστή!

Όχι πως παύει ποτέ η ώρα του ψαριού και των θαλασσινών, των τόσο ωφέλιμων για την υγεία μας, ειδικά όταν στα καθαρίζουν, τα ψήνουν, τα μαγειρεύουν και στα φέρνουν έτοιμα όπως συμβαίνει εδώ. Σχηματικά το λέμε “ώρα για θάλασσα” αφού μπροστά μας έχουμε μια ιδανική περίοδο, σαρακοστή και 25η Μαρτίου, που θα τιμήσουμε με το παραπάνω τα καλά της θάλασσας!

Η δικιά μας “θάλασσα” ξέρει να μας φροντίζει σαν… vip. Όταν έχουμε σκοπό να φάμε στο σπίτι με την παρέα, προγραμματιζόμαστε και δεν διστάζω να προ-παραγγείλω τα καλούδια που επιθυμούμε για τις σχάρες, το τηγάνι και τα μαγειρευτά, ώστε να είναι just in time.

Στα καλύτερά του το fish grill που έφερε το ψάρι κατευθείαν στο τραπέζι μας!

Από την ελληνική θάλασσα στην “Θάλασσα” σας περιμένουν τα πάντα καθημερινά. Αστακοί, καραβίδες, γαρίδες, σουπιές, μύδια, γυαλιστερές, χταπόδια και άλλα πολλά. Τα συνοδευτικά του τραπεζιού φρεσκομαγειρεμένα και συσκευασμένα προσεκτικά για την υγιεινή και την φρεσκάδα τους. Θα βρείτε χόρτα, παντζάρια, φάβα, λαχανικά στον ατμό, γαύρο μαρινάτο, κους κους, σκορδαλιά και άλλα.

Τα τηγανητά καλαμαράκια, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, η ψαρόσουπα, και η ψητή, ζουμερή τσιπούρα ανήκουν φυσικά στην κατηγορία best seller και όχι άδικα!

Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή σε όλους.
Α… Και καλορίζικη η νέα καλαίσθητη ταμπέλα!

ΘΑΛΑΣΣΑ Λ. Αθηνών 250 Χαϊδάρι | Τηλέφωνο 216 900 50 05

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button