Ούτε τον Φεβρουάριο διακόπηκε η διαρκής ανοδική πορεία της ιστοσελίδα μας. Παραθέτουμε στατιστικά του Blogger, αλλά του Facebook, με στοιχεία που πιστοποιούν την ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, αλλά και επιρροή της.
Κλικάρετε για να δείτε ευκρινέστερα την εικόνα. 
Συγκεκριμένα, σήμερα 28 Φεβρουαρίου, πριν τις 12.00 το μεσημέρι, καταγράφεται μηνιαία επίδοση πάνω από 310.000 προβολές σελίδων, δηλαδή περισσότερες από όσες έγιναν στις 31 μέρες του Ιανουαρίου. Ξεπερνάμε πια τον μ.ό. των 11.000 προβολών σελίδων ημερησίως και αυτό χωρίς προκλητικούς τίτλους και επικοινωνιακά τρικ. 
Πολύ σημαντικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών είναι Χαϊδαριώτες και κάτοικοι της δυτ. Αθήνας, αφού η θεματολογία μας είναι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθεί το top ten του μηνός Φεβρουαρίου με βάση τα στατιστικά του blogger. Μπορείτε να κλικάρετε για να διαβάστε τα δημοσιεύματα. Εννοείται ότι οι κοινοποιήσεις των θεμάτων στο fb έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Αναρτήσεις

Το παρακάτω γράφημα του facebook περιλαμβάνει την σύγκριση της εβδομαδιαίας αλληλεπίδρασης των Σελίδων στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (αντιδράσεις, σχόλια, κοινοποιήσεις). Το fb δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και σύγκρισης των Σελίδων και των δημοσιεύσεων και της απόδοσής τους. Βάλαμε, λοιπόν, για παρακολούθηση τις Σελίδες ομοειδών προς το “Χαϊδάρι Σήμερα” Μέσων ενημέρωσης. Κάποια από αυτά είναι αμιγώς χαϊδαριώτικα, κάποια διαδημοτικά που δραστηριοποιούνται και στο Χαϊδάρι και ένα αμιγώς περιστεριώτικο. Όπως φαίνεται στον πίνακα, η επιρροή που ασκεί το “Χαϊδάρι Σήμερα” είναι τουλάχιστον δεκαπλάσια σε σχέση με τα άλλα τοπικά και μη Μέσα, ενώ ξεπερνά ακόμη και τη μεγάλη περιστεριώτικη ιστοσελίδα. Ημερομηνία της μέτρησης είναι 28-2-2017. Εννοείται ότι μπορεί ο καθένας να κάνει τη σύγκριση αυτή με την ειδική υπηρεσία του fb στη σελίδα του “Στατιστικά”. (Για ευχερέστερη ανάγνωση κάντε κλικ πάνω στην εικόνα)
Για να μην θεωρηθεί ευκαιριακή η παραπάνω στατιστική εικόνα, δημοσιεύουμε και δύο ακόμη συγκριτικές μετρήσεις του Φεβρουαρίου (17 Φεβ. και 20 Φεβ.)