ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Οι σύγχρονες, φιλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης του Χαϊδαρίου”

Η σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Χαϊδάρι, σήμανε “συναγερμό” στα στελέχη του κόμματος. Φυσικά βγήκαν αμέτρητες φωτογραφίες με τον αρχηγό.

Μία από αυτές ανέβασε σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του ο Αποστόλης Θεοφίλης και την κοινοποίησε στη δική της η Ελευθερία Τοκατλίδη. Φωτογραφίζονται με τον Κυριάκο Μητσοατάκη ο ίδιος ο Αποστόλης Θεοφίλης και η Ελευθερία Τοκατλίδου και μαζί τους οι πρώην δήμαρχοι Βαγγέλης Ντηνιακός και Δημήτρης Μαραβέλιας, ο πρών αντιδήμαρχος Αιγάλεω Ηλίας Μάνδρος και ο Μάριος Χριστόπουλος.

Το σχόλιο του Απ. Θεοφίλη που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι:

Οι σύγχρονες, φίλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης του Χαϊδαρίου, της Δυτικής Αθήνας παρούσες στην σημερινή επιτυχημένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ασφαλώς πρόκειται για ποστάρισμα με πολιτικές συνυποδηλώσεις, τουλάχιστον εκ μέρους του αναρτούντος. Πάντως ο Β. Ντηνιακός και ο Δ. Μαραβέλιας δεν πρόσθεσαν τη φωτογραφία στις δικές τους σελίδες.

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Γελάτε όλοι σαν μην πω ενώ από σήμερα απολυθήκαν στον τομέα της υγείας με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 3500 νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι δούλευαν 6 συνεχόμενα χρόνια με ευθύνη του Χρυσοχοΐδη και της πρωθυπουργάρας.

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΏΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΊ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΌΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΌΚΑ ΗΡΩΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΌ ΧΑΪΔΆΡΙ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button