ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες από το Χαϊδάρι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε σήμερα στο Χαϊδάρι, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών. Μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας -χωρίς να αναφερθεί σε θέματα της Δυτικής Αθήνας- και χαιρέτησε κόσμο.

Ξεκίνησε από την Πλατεία Ηρώων και κατέληξε στο Home, Καραϊκάκη και Πλαστήρα, όπου μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση.

Ξεκίνησε με αναφορά στον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αθήνα στις βουλευτικές εκλογές. “Ειδικά εδώ πέρα στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων“.

Τοποθετήθηκε για στις κινητοποιήσεις των αγροτών, με σημεία που δείχνουν ότι αρχίζει να σκληραίνει η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην κλιμάκωση από την άλλη πλευρά. Ενώ λοιπόν οι αγρότες από σήμερα προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων, ο πρωθυπουργός είπε ότι «ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του» και πρόσθεσε: «να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».

Αναφέρθηκε στα προβλήματα της υγείας, λέγοντας ότι μόλις εχτές επισκέφθηκε το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου γίνεται ανακαίνιση.

Στην ομιλία του παραβρέθηκε πολύς κόσμος και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το Χαϊδάρι και τη Δυτική Αθήνα.

Φωτογραφίες: Γρηγόρης Χαρόπουλος

Μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες από το Χαϊδάρι 13

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button