ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Οδοφωτισμό και Δημοτική Συγκοινωνία ζήτησαν στο Δαφνί

Βαγγέλης Ντηνιακός – Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Χθες Τετάρτη 18/1 οι κάτοικοι της συνοικίας του Δαφνιού μας πρότειναν, μεταξύ άλλων: Να επεκταθεί γρήγορα η Δημοτική Συγκοινωνία στο Δαφνί. Να ενισχυθούν οι δράσεις καθαρισμού στα όρια του οικισμού με τη δασική έκταση και πλησίον σε άχτιστα οικόπεδα. Να αντιμετωπιστούν κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς (κάτι που απαιτεί απόφαση της Περιφέρειας). Να βελτιωθεί ο Δημοτικός οδοφωτισμός στη γειτονιά.

Η επέκταση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η αναβάθμιση του οδοφωτισμού σε ολόκληρο το Χαϊδάρι με αντικατάσταση των παλαιού τύπου φωτιστικών με σώματα ΛΕΝΤ έχουν ήδη δρομολογηθεί. Σημειώσαμε όλα τα θέματα και θα ανταποκριθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου.

Οδοφωτισμό και Δημοτική Συγκοινωνία ζήτησαν στο Δαφνί 1

Η χθεσινή επίσκεψή μας στο Δαφνί, που είχε σκοπό να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής, κατέληξε στα γραφεία του τοπικού Συλλόγου Δαφναίος Απόλλων. Εκεί κάναμε μια συνολική καταγραφή των επισημάνσεων των συμπολιτών μας.

Αύριο Παρασκευή θα επισκεφθούμε και θα συζητήσουμε στην Αστυθέα και στον Ελαιώνα. Οι προτάσεις των Δημοτών είναι πολύτιμες για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το έργο μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button