ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός στην ΚΕΔΕ, για την ανάγκη οικονομικής στήριξης του Δήμου

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Ντηνιακός για να εκθέσει την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Χαϊδαρίου, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην διόγκωση τα προηγούμενα χρόνια των εξόδων μισθοδοσίας του Δήμου και στη δυσαναλογία τους με τους ΚΑΠ που εισπράττει ο Δήμος.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός τόνισε την διαφορά ανάμεσα σε Δήμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης, τα οποία είναι διαχειρίσιμα με ρυθμίσεις, και στον Δήμο Χαϊδαρίου, ο οποίος έχει δυσκολία στην κάλυψη της μισθοδοσίας και των λοιπών ανελαστικών δαπανών από το 2020 και μετά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ εξέφρασαν την υποστήριξή τους και την διάθεση συμβολής τους στην προσπάθεια του Δήμου Χαϊδαρίου για τον εξορθολογισμό των οικονομικών του. Με έναυσμα την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, αποφασίστηκε σε προσεχή συνεδρίαση να διεξαχθεί ειδική συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα των Δήμων και το ΔΣ της ΚΕΔΕ να καταλήξει σε μια συνολική πρόταση προς το Υπουργείο.

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Βαγγέλης Ντηνιακός συνεχίζει τις συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα της κεντρικής κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης, ώστε να υλοποιηθεί ένα βιώσιμο σχέδιο οικονομικής σταθεροποίησης, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην απαραίτητη αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button