ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Νοσηλεύτρια πήγε να ανάψει το φως κι έπαθε ηλεκτροπληξία!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει πως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Νίκαιας υπέστη ηλεκτροπληξία σε ακατάλληλο θάλαμο κλινικής κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η νοσηλεύτρια, έπαθε βαριά ηλεκτροπληξία ενώ πήγε να ανάψει το φως. Ο κ. Γιαννάκος ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μιχάλη Γιαννάκου:

«Πόσα τραγικά και επικίνδυνα συμβάντα πρέπει να συμβούν στο Νοσοκομείο Νίκαιας για να επιληφθεί το Υπουργείο Υγείας την ακατάλληλη διοίκηση του. Χθες πρωί στον επικίνδυνο χώρο που νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό παρα λίγο να χάσουμε νοσηλεύτρια από ηλεκτροπληξία.

Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ένας ακατάλληλος θάλαμος 14 κλινών!!!!!! χωρισμένος με μποξ έχει μετατραπεί σε κλινική και νοσηλεύονται τα περιστατικά κορονωιού. Με μία νοσηλεύτρια στη βάρδια. Όλοι οι φορείς του νοσοκομείου ανέφεραν στη διοίκηση ότι είναι άκρως ακατάλληλος χώρος. Οι πρίζες διαλυμένες. Η τεχνική υπηρεσία το έχει επισημάνει επανηλειμμένως. Τίποτα. Πήγε να ανάψει το φως η συνάδελφος επικουρική νοσηλεύτρια και έπαθε βαριά ηλεκτροπληξία. Επιτέλους να παρέμβει το Υπουργείο Υγείας».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button