ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο με τα καλάσνικοφ: Η μαφία των φυλακών και οι εντολές για δολοφονίες

Η σύλληψη 37χρονου που βρέθηκε με δύο καλάσνικοφ στη Λ. Αθηνών έβαλε στο δρόμο της εξιχνίασης σημαντικές ποινικές υποθέσεις (Βλέπε Εκτελούσε συμβόλαια θανάτου ο βαρυποινίτης που συνελήφθη στο Χαϊδάρι).

Χτες αποκαλύφθηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία του 39χρονου Ρομά που είχε σημειωθεί στις 31 Ιουλίου 2022 στην Αγία Βαρβάρα και σχετίζεται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών μέσα από την έρευνά του έχει αποκαλύψει ποιος έδωσε την εντολή στον 37χρονο αλβανικής καταγωγής εκτελεστή για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντολέας είναι έγκλειστος σε φυλακή της Κρήτης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών και είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο φερόμενος ως εντολέας χαρακτηρίζεται από αστυνομικές πηγές, ως άτομο που έχει υπάρξει αρχηγός της μαφίας των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τη σύλληψη του 37χρονου (σε τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν συλλέξει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο έγκλειστος «μεγαλοποινικός» του είχε δώσει εντολή μέσα από τη φυλακή για τη δολοφονία του 39χρονου στην Αγία Βαρβάρα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button